Moda

Odsad možeš izlaziti u omiljenoj trenirci i biti tako trendi

Ha, kako bi lijepo bilo rastati se od neudobnih suknji i uskih traperica pa umjesto toga svaki dan nositi omiljeni i taaako udoban donji dio trenirke. Dobra vijest: moguće je! Otkrit ćemo ti kako…

Tko nosi trenirku, izgubio je kontrolu nad svojim životom? Pa čak i ako je ta izjava došla od nikog drugog nego velikog Karla Lagerfelda, već duže vrijeme više ne vrijedi. Trenirke su postale odjevni predmeti stvoreni iz čiste ljubavi – najbolje se osjećamo u njima, mekane su i nakon napornog dana jednostavno – dobre! Sasvim dovoljno razloga da ih navečer nosimo u toplini doma na kauču – ali i u situacijama za koje smo dosad mislile da je to nemoguće. Moguće je – jer današnje trenirke su stilizirane i nemaju veze s nekadašnjim šlampavim, „visećim“ izgledom. 

U uredu 

Novi stil trenirkama daje iznenađujuće dobar izgled. Stari modeli nisu za ured - radije nabavi sportski model s naglašenom bojom od kvalitetnog materijala. Za svoj business-look možeš uz to kombinirati klasične bluze i šik vuneni ogrtač. 

 | Autor: miss miss

Za izlaske 

Uske traperice stavit ćemo na neko vrijeme u ladicu. Puuunooo udobnije se možemo kretati i plesati u klubu – u trenirci. Lako možemo kombinirati trenirku s bijelom majicom i crnom kožnom jaknom. Još obujemo tenisice – i to je to! Uz to – tko voli – može nositi crveni ruž za usne ili istaknut nakit. Kombinacija sportskog i glamuroznog pun je pogodak! 

 | Autor: Instagram Instagram

U školi/na fakultetu/na spoju

Svejedno za koju situaciju – sigurno postoji prava trenirka za svaku prigodu. Ako cijeli dan sjedimo i učimo, sve drugo osim laganih i mekanih hlača bila bi prava muka – a i na spoju će taj look biti originalan. Važno je da nabaviš trenirku koja ti dobro stoji (nikako ne preširoku) te kompletan look bude u jednoj boji. Za svakodnevni izgled kombinira se jednostavna majica i bomber jakna.  

 | Autor: miss miss

Photo: Instagram

Komentari 0