Moda 07. svibnja 2014.

Odlično izdanje Sonje Kovač

Dalibor Urukalović /PIXSELL.
1/7

U utorak 6. svibnja je u Zagrebu održana premijera filma ''U troje sa Žigolom''. Projekcija je privukla brojne ljubitelje kinematografije, a najviše pozornosti je plijenila glumica Sonja Kovač u razigranom stylingu.

Sonja se odlučila za pravu proljetnu kombinaciju u kojoj je kombinirala trendi komade.

 | Autor: Dalibor Urukalović /PIXSELL Dalibor Urukalović /PIXSELL

Crop top u intenzivno narančastoj boji osvaja na prvi pogled, posebice zbog zanimljivih izvezenih detalja na prednjem dijelu i oversized rukava koji daju dodatnu voluminoznost. Top je uskladila uz romantičnu i prozračnu suknju visokog struka. Bijela boja i plisirani materijal na elegantan su način smirili kombinaciju, a midi duljina suknje kombinirana je s trendi gležnjačama s peep-toe otvorom.

 | Autor: Dalibor Urukalović /PIXSELL Dalibor Urukalović /PIXSELL

Od detalja je odabrala statement ogrlicu i pastelnu torbicu, a frizura i make up zaokružili su cjelokupni look. Duga raspuštena kosa blago je uvijena, a jednostavna šminka je bila usklađena uz outfit. Mačkasta linija tušem i naglašene obrve istaknule su oči dok je na usne bilo naneseno nježno ružičasto sjajilo.

Iako je Sonja kombinirala pretežito trendi komade, konačan dojam nije bio usiljen već je izgledala jako dobro. S obzirom na dosadašnje stylinge, glumica nas je ugodno iznenadila i radujemo se idućim kombinacija.

U galeriji pogledajte fotografije ostalih uzvanika... 

Komentari 0