Moda

Odlično izdanje Aleksandre Dojčinović

U utorak 26. svibnja u caffe baru Matis predstavljena je nova kolekcija Havaianas japanki. Tom su eventu nazočile mnoge poznate dame, od kojih su nas posebno osvojile Aleksandra Dojčinović i Ana Begić Tahiri.

Aleksandra se odlučila na damsku retro haljinu poludugih rukava koja je sezala do gležnjeva. Upečatljivu je haljinu s crno bijelim kockicama kombinirala sa šljokičastim tenisicama. Ovo je bio iznimno hrabar modni izbor jer bi Hrvatice ovakve haljine većinom kombinirale s cipelama na petu. No, dizajnerica se odlučila na potpuni modni pomak, i ne samo da je odabrala tenisice, nego je igrajući na najefektniju varijantu, izabrala one posute šljokicama.

 | Autor: Marko Prpić/ PIXSELL Marko Prpić/ PIXSELL

Look je zaokružila plavom torbicom, jedva primjetnim nakitom u vidu narukvica, blagim uvojcima i decentnim make upom.

 | Autor: Marko Prpić/ PIXSELL Marko Prpić/ PIXSELL

Ana se odlučila na potpuni minimalizam, kao što često radi na eventima, birajući uglavnom monokromatiku. Tako je i ovaj put odabrala crnu kombinaciju sastavljenu od uskih crnih hlača i majice s dugim rukavima u istoj boji. Majica je bila iznimno efektna jer je s lijeve i desne strane imala našiven materijal nalik krznu, što je njenoj kombinaciji također pružilo modni pomak. Monotoniju kombinacije je razbila smeđim čizmica na petu s efektnim otvorenim prstima, a dojam je naglasila crvenim ružem.

 | Autor: Marko Prpić/ PIXSELL Marko Prpić/ PIXSELL

Jako smo ponosni na ove pomaknute modne izvore, pogotovo u slučaju Aleksandre Dojčinović jer od sada slobodno možemo reći da ne obožavamo samo njene modne kreacije, nego i njen hrabar modni stil.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Marko Prpić/ PIXSELL

Komentari 0