Moda

Odlični popusti na otvaranju prvog Sneaker Stationa u Rijeci

Zaljubljenik si u sneaker kulturu, a svaki novi model tenisica ne može ti promaknuti? Ako su tvoji odgovori potvrdi, posjeti Buzz Sneaker Station koji sada svoja vrata otvara i u Rijeci

Uvijek ukorak sa svjetskim trendovima te s misijom promocije urbane street style kulture, na Buzz Sneaker Station policama mogu se pronaći ekskluzivni modeli tenisica i odjevnih komada. Svim zaljubljenicima u sneaker kulturu Buzz omogućava da svoj osobni stil izraze uz pomoć upečatljivih i neobičnih kombinacija Nike, Adidas, New Balance, Asics, Convers modela.

 | Autor: arhiva arhiva

Buzz trgovine do sada su upoznali Zagrepčani i Splićani, a od 25.8. Buzz svoja vrata otvara i u Tower Centeru u Rijeci. Ekskluzivni modeli, limitirane kolekcije i dodatno iznenađenje samo su neki od razloga da danas posjetiš Tower Center te se pridružiš otvorenju i prvi doznaš sve novosti iz sneaker svijeta jer samo na dan otvorenja Buzz Rijeka daruje 20% popusta na sve artikle.

 | Autor: arhiva arhiva

Ekskluzivni event otvorenja održat će se 8. rujna gdje ćete upoznati njihov Buzz Crew, a za sve posjetitelje održat će se plesne i umjetničke radionice. Zbog toga ne zaboravi i u rujnu svratiti u Tower Center jer zabavno druženje je zagarantirano.

 | Autor: arhiva arhiva

Upoznaj Buzz Sneaker Station i odaberi svoj ekskluzivni model tenisica već danas.

Photo: arhiva

Komentari 0