Moda

U Zagrebu se otvaraju dvije nove s.Oliver trgovine - posjetitelje očekuju brojne pogodnosti!

  • Za sve obožavateljice modnog brenda s.Oliver imamo ne jednu, već čak dvije lijepe vijesti!
  • Uživati u kupnji u trgovinama s.Olivera moći ćeš sad na dvije nove lokacije jer se u oba City Centera One otvaraju nove trgovine
  • Navrati na otvaranje u City Center One West već sutra ujutro jer posjetitelje očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja koja, vjeruj nam, ne želiš propustiti

Od kada pamtimo da je dostupan u Hrvatskoj, s.Oliver je jedna od naših omiljenih destinacija za pronalazak kvalitetnih komada koji su koliko trendi, toliko i vječni - nikad ne izlaze iz mode. Znamo da nismo jedine obožavateljice brenda i baš zato nas veseli činjenica da ćemo u šopingu u novoj s.Oliver trgovini moći uživati ne na jednoj, već na dvije nove lokacije u Zagrebu. 

Naime, s.Oliver svoju novu poslovnicu, prvu od dvije, otvara već sutra, 10. listopada u City Centeru One West, na novoj lokaciji unutar centra, u prizemlju. Dan kasnije, 11. listopada svoja vrata će otvoriti i druga nova trgovina s.Oliver, u City Centeru One East na prvom katu šoping centra.

Svečano otvoranje počinje u sutra u City Centeru One West u 10 sati i itekako se isplati navratiti. Naime, posjetitelje očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja.

 | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver

Što možeš očekivati u novim s.Oliver trgovinama?

Nove trgovine s.Olivera u ponudi će imati dvije osnovne muške i ženske linije: s.Oliver Red Label te s.Oliver Black Label. Dok glavna linija, s.Oliver Red Label nudi casual i poslovne kombinacije te spaja udobnost, kvalitetu i moderni dizajn, s druge strane. s.Oliver Black Label linija fokusira se na elegantnije, premium komade, stoga je odličan izbor kada smo u potrazi za odijelima, poslovnim haljinama, bluzama ili sakoima.

 | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver

Možda vas zanima Osvoji shopping druženje s najboljom prijateljicom uz miss7 i s.Oliver! Rubrika Moda Moda

s.Oliver je njemački modni brend koji nudi širok izbor odjeće, obuće i modnih dodataka. Njihovi komadi uvijek su vrhunske kvalitete, a u isto vrijeme su udobni te izgledaju veoma luksuzno i profinjeno. U ponudi novootvorenih trgovina pronaći će se komadi za žene, ali i muškarce, a uopće ne sumnjamo da ćeš bez problema pronaći komad (ili više njih) za jesensku sezonu. 

Photo: s.Oliver

Komentari 0