Moda

Odlične bijele lanene hlače pronašli smo u Mangu! Posebnim ih čini izrez s ukrasnim gumbima

Jedan od odijevnih predmeta koji najviše simboliziraju ljeto su bijele, pamučne ili lanene hlače. Nekima su nezaobilazan dio ljetne garderobe, neki ih ipak ne nose (čini se da su u manjini), no njihov je šarm, a i funkcionalnost, teško osporiti. Ljeto kao da nije počelo dok ne vidimo na ulicama brojne kombinacije s bijelim hlačama. Pomalo dosadno? Ako si to pomislila, ove hlače iz Manga to će lako opovrgnuti jer nisu "samo obične bijele lanene hlače" - doista su posebne.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango; Hlače s gumbićima na nogavicama (49,99 eura)

Vidiš o čemu govorimo? Ne samo da imaju ukrasne gumbiće, nego su i oni ukrašeni, i to malim mašnicama izrađenima od istog materijala kao i hlače. Bočni prorez koji ide cijelom dužinom hlača je diskretan, ne otkriva mnogo, a vrlo je efektan detalj koji hlače čini posebnim, drukčijima. I koji je razlog zašto smo se zaljubili upravo u ove Mango lanene hlače...

Lanene hlače su must-have ljetnog ormara: izdvojili smo 10 najljepših modela

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango; Hlače s gumbićima na nogavicama (49,99 eura)

Inače, materijal od kojeg su hlače načinjene je mješavina pamuka i lana. Nogavice su ugodne, široke, a struk prilično nizak. Imaju i dva praktična prednja džepa, a iako se čini da su na vezanje zapravo imaju skriveni patentni zatvarač. Hlače su dio YNG kolekcije, a Mango o njima kaže da su "dizajnirane za uživanje u modi bez pravila". Potpisujemo!

Cijena ovih bijelih lanenih hlača je 49,99 eura.

Možda vas zanima Djevojke oprez! Usporedila sam cijene Mangovih stvari na ASOS-u i na Mango stranici Rubrika Moda Moda
Photo: Mango

Komentari 0