Moda

Odjeni ovu trendovsku nijansu zelene boje i sve na tebi će odmah djelovati elegantno

  • Čak i kad nosiš traperice i tenisice djelovat ćeš odmah elegantnije ako outfit začiniš ovom bojom 
  • Tzv. kadulja zelena vrlo je popularna, a sve izvedeno u toj boji djeluje otmjeno
  • O tome koliki je trend svjedoči i ponuda iz naših trgovina. Pogledaj što smo pronašli...

Svake godine u modnom svijetu postoji nekoliko boja koje su osobito popularne i koje se sve više mogu naći na odjeći i modnim dodacima. Tako je u proljeće, primjerice, ružičasta prava trendovska boja. Osigurava ženstveni izgled, daje nam svježiju put u trenu i optički nas čini čak i nekoliko godina mlađima. Ako više voliš da tvoja odjeća izgleda nešto elegantnije i skuplje 2021. godine, preporučujemo ti ovu trendovsku boju: kadulja zelena! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by na a o m i. (@naaomiross)

Zato volimo ovu boju

Baš kao što odjevni predmeti izgled izgledaju kvalitetnije i skuplje u kremastoj i bež boji, a mi dotjeranije, isto tako funkcionira i s predmetima u zelenoj boji kadulje. Nježni ton jednostavno izgleda plemenito, nije napadan kao druge boje i ujedno laska svakom tenu.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva na desno: haljina (Zara, 49,90kn); top (Zara, 49,90kn); odijelo (H&M, sako 379,00 kn, hlače 227,00kn) 

Pastelnozelena nijansa kadulje može se kombinirati i sa svijetlim i s tamnim bojama, što je čini pravim modnim višebojcem. Prekrasno ju je nositi tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci u obliku prozračnih haljina, suknji i bluza, a i savršeno se slaže s našom odjećom kao što su kaput, sako, pulover ili šal u jesen i zimu.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva na desno: gornji dio trenirke (Zara, 29,90kn); satinirana bluza (Zara, 179,90); kaput Mango (449,90kn) 

Photo: Shutterstock

Komentari 0