Moda

Odjeća za godišnji je poput raspoloženja: Jako slatki detalji

Lepršavo i bezbrižno modni je moto na godišnjem odmoru, a u tome će vam pomoći bubi kragna, gola ramena i puno šarenog nakita

Roba za godišnji je poput raspoloženja - baš je nekako “girlie” i sva je slatka. Ima detalje poput bubi kragne, cvjetni je uzorak šareniji i apstraktniji, a sve podsjeća na neku beskrajnu zabavu. Kombinacije za dane odmora imaju neka svoja pravila, ignoriraju klasiku kao što je mala crna haljina ili one dosadne hlače koje nosimo dok čekamo u gradskoj koloni. Lepršavo i bezbrižno je definitivno u trendu. Pritom ne mislim na neke trendove i “must have” komade nego stanje uma koje se na suncu pokraj mora rastapa poput sladoleda od jagode.

 | Autor: arhiva arhiva

Ima neku cool boju, u tonovima je veselja i predstavlja baš-me-briga svakodnevicu. Osim bubi kragne, koju je prije niz godina u garderobe vratio Marc Jacobs, tu su i mašleki koji idu ne samo na super otvorena leđa nego i struk kako bi istaknuli romantičnu retrosiluetu. Broševi u obliku cvijeta isto su fora - možemo ih staviti gdje god, razveselit će stilsku atmosferu. Hit su i oni volani ili nabiranje oko ramena, pa te majice ili tunike možemo nositi i spuštene. Kad otkrijemo jedno ili dva ramena, to je totalno seksi!

 | Autor: arhiva arhiva

Boje poput narančaste ili tirkizne dodatno će istaknuti naš preplanuli ton kože... I til je ovih dana posvuda - to su one cool haljine koje gore imaju kroj jednostavne majice, a dolje je šosek. Balerina se prilagodila. A ako nemate takva čudesa, onda je dobra ideja krcanje nakita. Na raspolaganju su ne samo koralji nego i perle i perlice koje nalazimo na obližnjem morskom štandu.

Photo: arhiva

Komentari 0