Moda 169 prikaza 18. ožujka 2013.

Odijela po mjeri muškarca

1/13

Uz ekskluzivnu ponudu brendova Strellson, JOOP! i Canali, Heraldi store for men predstavio je i posebnu uslugu krojenja odijela po mjeri.

Uz ekskluzivne kolekcija i najnovije trendove za proljeće/ljeto 2013. godine, vodećih globalnih fashion brendova – JOOP!, Strellson i Canali – zagrebački Heraldi for men danas je predstavljen domaćoj javnosti. Svaki od brendova iz ponude je jedinstven i donosi uzbudljivu priču modernog muškarca – bez obzira je li riječ o Strellsonu koji besprijekorno povezuje aktualne modne trendove s visoko kvalitetnim materijalima; JOOP!-u koji je sinonim za urbanu i chic visoku modu ili Canaliu koji spaja umijeće krojenja s talijanskim osjećajem za estetiku. 

 | Autor:

Uz već prepoznatljiv i jedinstven njemački JOOP! te talijanski Canali, po prvi put predstavljen je i potpuno novi brend, Strellson. Dizajniran i osmišljen u švicarskim smart studijima, Strellson je danas prisutan u preko 40 država diljem svijeta. U linijama Premium i Sportswear te specijalnoj, premium capsule kolekciji Deep Black, Strellson besprijekorno spaja muški street look s modernim krojevima te trendi bojama. Nove Strellson kreacije, elegantni JOOP! dizajn te besprijekorna elegancija Canali odijela, oduševili su Sandru Bagarić, Darka Domitrovića, Bojanu Gregorić Vejzović, Roberta Kurbašu, Sašu Kopljara, Duška Ćurlića te Nikšu Bratoša. 

 | Autor:

U strogom središtu grada, na adresi Frankopanska 6, Heraldi je predstavio i velik izbor outfita za poslovne i svečane prilike te jedinstvenu uslugu na hrvatskom tržištu – personalizirani fitting i izradu vrhunskih Canali odijela po mjeri. Kroz cjelokupan proces izrade outfita po mjeri, klijenta vode talijanski majstori krojači.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0