Moda
Gumene natikače

Odgovorno tvrdimo: Reserved ima najsimpatičnije šlapice za gacanje po plićaku

  • Jesu li plastične natikače dokaz da je godišnji pred nama, a mi krećemo prema plaži? Jesuuu!
  • I zato ih obožavamo premda ne misle još svi da su neki fashion komad, dapače
  • Možda se predomisle kad vide ove slatkice koje osim što cool izgledaju ni ne koštaju previše

Plastične natikače, kakve su nekad nosili skoro isključivo sportaši i to na bijele sportske čarape danas su popularnije od nekada više cool japanki, a s bijelim čarapama još su i modni statement, a ne nešto bljak. Naravno, za takve kombinacije prednjače sportski brendovi, ponajprije adidas, no bio je to ulaz da plastične sportske šlape uđu u svakodnevnu modu.

Tako da danas imaju dvostruku ulogu: nosimo ih kad idem na bazen, ali nosimo ih i na gradskim ulicama. Što je vrlo praktično, kupiš jedan, dobro naciljan par i imaš obuću i za gacanje po plićaku i za izlazak. Plastične natikače sad nude svi high street brendovi koji u ponudi imaju i obuću, a mi smo posebno slatke našli u Reservedu. I koštaju između 80 i 100 kuna, što nije previše čak i ako nisi fashionistica koja će ih odjenuti na nečije vjenčanje već ih samo derati na oštrim stijenama jadranske obale. Evo 9 pari koje smo izdvojili...

Slatke, vrlo pristupačne, a i seksepilne: natikače u koje smo se zaljubili

Flower power ili pas tim vs. maca tim

Zašto posveta tvom ljubimcu ne bi postojala i na tvojoj obući? Pas ili maca, Reserved nudi više modela. Ako nisi za životinjsko carstvo, uz faunu je u ponudi i flora, ove crne natikače sa šarenim cvjetićima naš su favorit.

Gumene natikače | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Crne natikače s macama 99,90 kuna; natikače s cvjetnim uzorkom (99,90 kuna); crne natikače sa psom (99,90 kuna)

Jagodica (ali ne bobica) i vječni Mickey Mouse

Mickey mouse vječni je motiv, izrazito popularan nekoliko posljednjih godina - ovo ga u crno-bijeloj kombinaciji ili nježno ljubičastoj boji i na šlapicama za plažu. Vesele i slatke su i bijele natikače s uzorkom stiliziranih jagoda. 

Gumene natikače | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Natikače s jagodama (99,90 kuna); crno-bijele Mickey Mouse natikače (79,90 kuna); ljubičaste Mickey Mouse natikače (99,90 kuna)

natikače Možda vas zanima Predmet žudnje: ove elegantne natikače neizostavan su dio ljeta Rubrika Moda Moda

Fluorescentne boje i vesele prugice

Ljubiteljice boja, pozor. Evo i plastičnog odgovora za ovogodišnji vrući trend žarkih boja. Chill attitude, poručuju narančaste natikače, tirkizno-žuta kombinacija privlači poglede, a naše su srce osvojile ove frotiraste ljepotice! 

Gumene natikače | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome Frotiraste natikače s prugama (99,90 kuna); narančaste natikače (99,90 kuna); tirkizne natikače (99,90 kuna) 

 

Photo: Pr/ZaraHome

Komentari 0