Moda

Odabrali smo najljepše nove mini torbice do 200 kuna

Mikro torbice prije nekoliko sezona uspješno su zamijenile sve naše velike modele. Iako su male, ostavljaju veliki dojam - i neće preoteti svu pažnju

Mini torbice najbolji su način kako outfit održati jednostavnim, a i dalje modernim i trendi. Ključna stvar je odabir odgovarajuće boje i modela za svoju kombinaciju. Nemoj da te veličina torbice zavara, u mini modele stane više stvari nego što ti se na prvu čini!

Mini torbice nose e u svim sezonama, a zbog svoje nenametljive veličine možeš je odabrati i u nekoj ludoj boji ili printu kako bi i najjednostavniji outfit učinila zanimljivijim. Danas smo odabrali najbolje high-street torbice do 200 kuna jer želimo da u novu sezonu uđeš sa savršenom suputnicom na ramenu...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (140 kuna), H&M (150 kuna), Mango torbica sa zlatnom ručkom (200 kuna) i Bershka torbica s metalnom ručkom (170 kuna)

S malom crnom torbicom nikad ne možeš pogriješiti. Dobro će ti doći u svim prilikama i svako doba godine. Ove sezone modeli s metalnim ručkama apsolutno vladaju modnom scenom, baš kao i mini bucket torbice.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (200 kuna), Stradivarius (150 kuna), Zara kockasta torbica (180 kuna), Stradivarius torbica s cvjetnim printom (150 kuna)

Kako se polako približavamo jeseni, tako smo već počele skupljati komade savršene za uzbudljivu novu modnu sezonu. Vraćaju se bogate boje jeseni, ali i neutralne nijanse koje su uvijek IN!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (170 kuna), Bershka (150 kuna), H&M siva (185 kuna) i brončana torbica (150 kuna)

Nude i svijetlo ružičaste torbice još su jedan veliki trend u svijetu mode, a osim što izgledaju elegantno i ženstveno, ostavljaju jedan totalno romantičan dojam, zar ne?

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (130 kuna), Zara (200 kuna), Zara torbica na lancu (200 kuna), Stradivarius torbica s krznom (140 kuna)

Svim curama koje vole koristiti svoju torbicu kao pravi modni dodatak koji podiže "običan" outfit, poručujemo da su torbice u jarkim bojama itekako cool i fora, što dokazuju i ovi genijalni high-street modeli!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius crveni model (150 kuna), Zara bijela bucket torba (180 kuna), Bershka (150 kuna), Bershka plava torbica (150 kuna) i H&M torba u boji senfa (180 kuna)

Photo: Stradivarius

Komentari 0