Moda

Od sutra novi broj Budi.IN-a na kioscima

Ne dajte da vas ovo tmurno vrijeme koje vlada posljednjih dana obeshrabri. Pripremili smo sve o omiljenoj proljetnoj boji - žutoj.

U žutom od glave do pete ne može baš svatko izgledati dobro, jedino ako baš ne pogodite svoju nijansu, pa za početak predlažemo da se okrenete dodacima ili samo nekoliko žutih komada uvrstite u svakodnevni look. Mini torbe u jarkožutoj, privjesci, novčanici, pa cropped topovi, marame i dodaci za kosu odličan su odabir. Bez panike jer ovakve ćete komade sigurno pronaći u svim svojim omiljenim high street brendovima.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Još malo proljetne inspiracije potražite na stranicama s retro haljinama punim cvjetića. Jeste li znali da se za vrijeme tmurnih dana u dućanima s kozmetikom prodaje puno više crvenih ruževa? Logično. Popravljaju raspoloženje u sekundi, pa smo im i mi u sutrašnjem broju posvetili nekoliko stranica. Iskusne vizažistice diljem svijeta svakodnevno uljepšavaju modele i slavne, a pista je dokaz da crveni ruž nikad neće izaći iz mode. Neko vrijeme bile su hit gotovo nenašminkane manekenke, no imale su barem crveni ruž.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Tjednu smo shopping listu posvetili mašnicama koje se ove sezone zaista kriju baš na svemu - od majica, preko haljina i hlača, do cipela i torbica. Ako uskoro pripremate rođendanski party predlažemo da zavirite u našu rubriku interijeri gdje vam donosimo cool detalje za najbolju i najvažniju zabavu u godini. U rubrici destinacija posjetili smo čarobangradić iz bajke - Brighton. Studentica Slavka Knežević očarana je njegovim spojem tradicije i modernog, a kako joj je bilo pročitajte u sutrašnjem broju Budi.IN magazina.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0