Moda

Od sutra ne propustite novi Budi.IN na svim kioscima

U sutrašnjem Budi.IN-u ne propustite super priču o modnoj ikoni Jackie O i najljepše efektne torbice iz ponude

Dok čekamo da zima malo popusti, odlučili smo si raspoloženje popraviti najljepšim “statement” torbicama u jarkim bojama, a u beauty rubrici pročitajte sve o tome kako imati savršeno uokvireno lice zahvaljujući lijepim obrvama.

Najbolje oružje za borbu protiv zimskog sivila su torbice u jarkim bojama, a brendovi se mogu pohvaliti brojnim draguljima s polica. Ovaj tjedan prošao je i najdepresivniji dan u godini, pa ako niste tada, možda je sada najbolje vrijeme da se počastite super torbicom, a mi donosimo izbor najljepših.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Sutra u Budi.IN-u pročitajte i sve o obrvama koje vladaju beauty scenom već neko vrijeme, a uz savjete vizažistice Žane Kožul u trenu možete biti nova Cara Delevingne. Ne propustite i odličnu priču o Jackie Kennedy, koja je modna ikona već desetljećima. Titula modne ikone toliko se često razbacuje da je doista izgubila svoju moć - doista rijetko koja moderna žena zaslužuje da joj se pripiše ovaj status. Od dana društvene debitantice, preko zlatnih godina koje je provela u Bijeloj kući i udaje za ruskog bogataša, pa sve do kraja, Jackie je uvijek bila beskompromisno elegantna.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Za kraj smo vam kao i uvijek pripremili sjajne gastro specijalitete s papričicom kojoj ne mogu odoljeti brojni ljubitelji finih ljutih jela, a nakon toga se opustite uz tekst o putovanju u Švicarsku.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0