Moda

Od sutra je na kioscima novi Budi.IN Chic uz koji dobivate kremu na dar

Na 172 stranice donosimo ekskluzivne priče i intervjue, modne trendove i fantastične beauty novitete

Pred Enesom uvijek imam najveću tremu jer ga neizmjerno cijenim i ne opraštam si lako greške pred njim - rekla nam je glumica Bojana Gregorić Vejzović (45), zvijezda naslovnice novog Budi.IN Chica.

U velikom intervjuu otkrila je što sve duguje Gavelli, koji su joj sljedeći planovi, kako odgaja djecu te zašto joj se često događa da, kako kaže, zahrče na masažnom stolu. Uz to, donosimo i ekskluzivne fotografije s Bojanom kao zvijezdom modnog editorijala. Presvlačila se šest puta, a sve joj savršeno stoji.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL Danijel Berković/PIXSELL Razgovarali smo s redateljicom Snježanom Tribuson, imamo ekskluzivni intervju s Rickom iz “Živih mrtvaca”, a on nam je pak rekao kako su ga jednom čak zadržali na graničnom prijelazu, tražeći da im otkrije tko će u seriji preživjeti, a tko neće. Na modnim stranicama očekuje vas više od 250 shopping noviteta, donosimo sve o nijansi “greenery”, zelenoj koja će obilježiti godinu, kako u svijetu mode, tako i u interijerima, dizajnu, ali i u načinu života (jeste li se pitali zašto svi piju matcha latte, a ne obični macchiato?).

Boris Rašeta u velikoj priči analizira život Lady Di, kojoj se ove godine navršava 20 godina od pogibije. Je li zaista bila patnica, tragična princeza ili je sve bila dobro osmišljena poza za javnost. Na beauty stranicama bavimo donosimo najbolju njegu i make-up prijedloge za plavuše i brinete. Uz svaki Budi.IN Chic na dar dobivate i odličan dar - kremu za ruke Rosal by Ivica Skoko. Naš je poznati dizajner ekskluzivno za Chic oslikao ambalažu praktičnog pakiranja koje će stati u svaku kozmetičku torbicu i biti vam pri ruci. Na 172 stanice glossy magazina očekuje vas još puno ekskluzivnih priča, modnih i beauty trendova. Magazin, uz koji na dar dobivate i kremu za ruke od 25 ml, stoji 25 kuna.

Photo: Danijel Berković/PIXSELL

Komentari 0