Moda

Od capri hlača do plastičnih sandala: 9 komada s kojima ćeš izgledati stylish, a nisu uvijek neka ljepota

  • U moru svakodnevnih novih trendova ponekad je teško odabrati što kupiti, kako biti originalna, ali ne na čudan način
  • Ovih 9 komada apsolutno se nose ovo ljeto i s njima je lako biti u trendu. Međutim...
  • Međutim, nisu za svakoga. Neki su pomalo neobični, a neki su donedavno bili i na listi nepoželjnih
  • Pročitaj više: Ako nosiš jedan od ovih 5 modela kratkih hlača, totalno si u trendu ovog ljeta!

Modni trendovi se tako brzo mijenjaju da je teško sve poloviti. Bilo da je riječ o modelima sandala ili vrsti haljina koje su popularne, nekada može biti teško pogoditi što je zaista u trendu i što se isplati uložiti novac. Ove ljetne sezone čini nam se da se vratila odjeća koja je dugi niz godina bila zaboravljena ili na listi nepoželjnih. Ipak, s dolaskom ljeta 2024. brojne modne granice su se izbrisale, pa ćeš na ovom popisu pronaći pokoje iznenađenje i, za neke, hrabre izbore. Donosimo ti 9 komada koje ovog ljeta nose najtrendy djevojke. 

Možda vas zanima I za spavaću sobu i za špicu: Kimono je ključni komad oko kojeg je nasmijana crnka složila dobar styling Rubrika Moda Moda

Capri hlače

Capri hlače su jedno od najvećih modnih iznenađenja ljeta i već neko vrijeme preplavljuju naše feedove. Nekad popularan model, nosio se 90-ih i 2000-ih, su osvježavajuće chic komad za ljeto 2024.

capri hlače | Autor: Instagram @lolanellie__ Instagram @lolanellie__ Foto: Instagram @lolanellie__, capri hlače

Duga bijela haljina

Ljeto nije ljeto bez duge bijele haljine, a nama su posebno dragi modeli s tankim naramenicama. Duge bijele haljine nisu nikakvo iznenađenje na ovom popisu, a sigurni smo da ih imaš u ormaru i da ne moraš u kupovinu nove.

Instagram @hoskelsa | Autor: Instagram @hoskelsa Instagram @hoskelsa Instagram @hoskelsa

Gumene sandale

Gumene ili jelly sandale dugi niz godina bile su komad s kojim se veliki broj ljudi izrugivao i smatrao ih neprivlačnim. Nekad su služile za ulazak u more kao zaštita od oštrog kamenja ili ježinaca. Ovog ljeta gumene sandale nose trendy djevojke i po gradu.

 | Autor: Instagram @courtneygrow Instagram @courtneygrow Instagram @courtneygrow

Prsluci

Prsluci su mala doza tihog luksuza koju smo samo prenijeli u ljeto iz proljetne sezone. Dok su se u hladnijim danima nosili ispod blejzera, sada ih nosimo kao elegantan gornji dio. 

prsluk | Autor: Instagram @ezgifindik Instagram @ezgifindik Foto: Instagram @ezgifindik

Ogrlice s morskim motivima

Čini nam se da je došao kraj nizanju zlatnih ogrlica na vratu. Nose se ogrlice kakve su nekada bile u popularne, ogrlice s morskim motivima, što krupnijima, to bolje: školjke, koralji, ribice. Nama su veoma fora. 

 | Autor: Instagram @lenneket Instagram @lenneket Foto: Instagram @lenneket

Pidžama hlače

Iako smo mislili da će ovaj trend trajati kratko, izgleda da ne nestati. Pidžama hlače jedan su od naših favorita, a naročito nam se sviđa što su jednako popularni i dugi i kratki modeli. Prozračne, lagane i pritom veoma stylish, što ne voljeti?

 | Autor: Instagram @kimturkington_ Instagram @kimturkington_ Foto: Instagram @kimturkington_

Čipkaste bijele suknje

Bijela boja je, kao i svakoga ljeta, vrlo poželjna, ali trend čipkastih bijelih suknji nismo očekivali. Bijelu čipku većinom vežemo za za vjenčanice, ali ova se suknja može nositi na majice s printom za coolersku vibru, kao i na uske bodije za seksepilan look.  

 | Autor: Instagram @endlesslyloveclub Instagram @endlesslyloveclub Instagram @endlesslyloveclub

Kratke sportske hlačice

Kratke hlače ove sezone su očito povezane s udobnošću pa ćemo tako osim pidžama modela, nositi i sportske hlačice, kombinirajući ih gotovo na sve. Odlično će nam poslužiti kada želimo prošetati svoje sambice, ali i finu košulju.

 | Autor: Instagram  @lenafarl Instagram @lenafarl Instagram @lenafarl

Svilena marama na glavi

Šešir glavu čuva, a svilena marama outfit pretvara iz svakodnevnog u onaj fotogenični i drukčiji. Sve što ti je potrebno je jedna marama i malo mašte, a možeš je nositi preko kape, kao gumicu u kosi ili preko glave. Nama je ovo jako fora trend.

 | Autor: Instagram @kyliejenner Instagram @kyliejenner Instagram @kyliejenner

 

 

 

Photo: Instagram @kyliejenner

Komentari 0