Moda 28. srpnja 2016.

Očaravajući vijenci za kosu koji će vas pretvoriti u pravu sirenu

Instagram.

Australska dizajnerica osvojila nas je svojim ukrasima za kosu sa školjkicama, biserima, morskim zvjezdicama...

Nakon godina dominacije cvjetnih vijenaca, glazbenim festivalima diljem svijeta potrban je novi hit accessories. A netko iz Australije ima odličan prijedlog - vijenci od školjkica i bisera najljepša su stvar koju ćete vidjeti danas.

Sanjivi ukrasi za kosu koje već godinama izrađuje 27-godišnja Chelsea Shiels iz Melbourna u posljednje su vrijeme preplavili Instagram, a ostatku svijeta dostupni su na Etsy.com.

 

@thatpineapplegirl makes the perfect mermaid 😍 #mermaids #mermaid #shells #seashells #crown #beach #bikinis #summer #handmade #waves #boho #babe

A photo posted by Official Chelseas Flowercrowns (@chelseasflowercrowns) on

A ima li išta bolje za ljeto? Ovi morski motivi pretvorit će vas u pravu sirenu, a čaroliju dodatno povećavaju svjetlucavi kamenčići i zlatni lanci.

 

To extravagant?? NEVER 😂 #mermaidcrown #mermaids #seashells #shells #boho #bohoinspo #flowercrowns #pearls #handmade #sandyfeet 🐚🌊👑

A photo posted by Official Chelseas Flowercrowns (@chelseasflowercrowns) on

I dok Shiels definitivno nije prva osoba kojoj je ovo palo na pamet, nitko do sad to nije napravio ovako dobro. Pogledajte njen Instagram profil koji je prepun divnih ukrasa, a ako ste izrazito kreativni, onda skupljajte školjkice na plaži i pokušajte napraviti sami svoju savršenu ljetnu krunu.

Komentari 0