Moda

Očaravajući vijenci za kosu koji će vas pretvoriti u pravu sirenu

Australska dizajnerica osvojila nas je svojim ukrasima za kosu sa školjkicama, biserima, morskim zvjezdicama...

Nakon godina dominacije cvjetnih vijenaca, glazbenim festivalima diljem svijeta potrban je novi hit accessories. A netko iz Australije ima odličan prijedlog - vijenci od školjkica i bisera najljepša su stvar koju ćete vidjeti danas.

Sanjivi ukrasi za kosu koje već godinama izrađuje 27-godišnja Chelsea Shiels iz Melbourna u posljednje su vrijeme preplavili Instagram, a ostatku svijeta dostupni su na Etsy.com.

 

@thatpineapplegirl makes the perfect mermaid 😍 #mermaids #mermaid #shells #seashells #crown #beach #bikinis #summer #handmade #waves #boho #babe

A photo posted by Official Chelseas Flowercrowns (@chelseasflowercrowns) on

A ima li išta bolje za ljeto? Ovi morski motivi pretvorit će vas u pravu sirenu, a čaroliju dodatno povećavaju svjetlucavi kamenčići i zlatni lanci.

 

To extravagant?? NEVER 😂 #mermaidcrown #mermaids #seashells #shells #boho #bohoinspo #flowercrowns #pearls #handmade #sandyfeet 🐚🌊👑

A photo posted by Official Chelseas Flowercrowns (@chelseasflowercrowns) on

I dok Shiels definitivno nije prva osoba kojoj je ovo palo na pamet, nitko do sad to nije napravio ovako dobro. Pogledajte njen Instagram profil koji je prepun divnih ukrasa, a ako ste izrazito kreativni, onda skupljajte školjkice na plaži i pokušajte napraviti sami svoju savršenu ljetnu krunu.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0