Moda 29. listopada 2013.

Dobitnice: Objavite styling i osvojite profesionalni fotoshooting!

Tomislav Miletić/Pixsell.

Obožavaš modu i voliš se slikati? Portal Budi.IN i Libresse žele vidjeti tvoje najdraže kombinacije, a dvije najbolje odjevene djevojke osvajaju profesionalni fotoshooting i Libresse poklon pakete!

Što možete osvojiti?

  • Dvije sretne dobitnice osvajaju profesionalni fotoshooting u sklopu rubrike Moj ormar i Libresse poklon pakete (Libresse Ultra Normal paket uložaka, Libresse Normal paket dnevnih uložaka i ljubičasta pašmina)

Dobitnice profesionalnog shootinga su:

  • Natalia Pavičić (nataliapavicic)
  • Ivana Dobrovoljec (holly00)

Čestitamo sretnim dobitnicama!  O načinu preuzimanja nagrada bit ćete obaviještene putem e-maila koji je ostavljen prilikom registracije.

Libresse ulošci - sigurni i udobni

Žene se, baš kao i njihove mjesečnice razlikuju. I ti si jedinstvena i znamo da tražiš proizvode koji će savršeno odgovarati tvojim specifičnim potrebama. Upravo je to razlog zbog kojeg Libresse nudi tako raznoliki asortiman uložaka. Od onih dnevnih, izrazito tankih, tako mekanih i udobnih koji se u potpunosti prilagođavaju svakoj vrsti donjeg rublja i koji pružaju potpunu svježinu, zaštitu i udobnost iz dana u dan, preko klasičnih uložaka koji također savršeno prate svaki pokret tvoga tijela.

 | Autor: Naime, klasični Libresse Invisible ulošci oblikovani su sa ženama na umu. Imaju različitu prednju i stražnju stranu, ostaju na mjestu i prate pokrete tvoga tijela, a zahvaljujući DryFastTM tehnologiji upijaju još brže! Posjeti službenu stranicu Libressea, pretraži sve proizvode iz Libresse ponude, pronađi one koji ti najbolje odgovaraju i i uživaj u svemu što ti nosi svaki novi dan!

PROVOZAJ SE KROZ SVE ŠTO TI NOSI DAN

Potraži kod na pakiranjima odabranih Libresse proizvoda, pošalji ga SMS-om i osvoji novu Ford Fiestu,ženski svjetski automobil 2013.godine te neku od mjesečnih nagrada: iPhone 5 ili iPad. Nagradna igra traje od 1.10 - 30.11.2013.
Detalje potraži na službenoj stranici Libressea.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell Moj ormar

U popularnoj rubrici Moj ormar poznate i manje poznate osobe prezentiraju svoj stil kroz tri najdraža stylinga (dnevni, večernji i treći po izboru). U Mom ormaru gostovale su brojne modne blogerice, uspješne poslovne žene, kao i studentice koje pozornost plijene svojim istančanim osjećam za stil. Pridružile su im se i poznate Hrvatice koje se redom nalaze na listama najbolje odjevenih hrvatskih celebova.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell Ovaj put osvoji i ti mogućnost gostovanja u poznatoj rubrici i predstavi svoj stil!

Komentari 0