Moda

Obična bijela majica nam je omiljeni basic komad: evo 4 ideje kako ju kombinirati za top outfite

Mislimo da bijela majica kratkih rukava ne dobiva dovoljno zasluga. Ovaj klasični odjevni predmet definicija je stvari koja mora biti u svakom ormaru - udobna je, svestrana, može se kupiti po pristupačnim cijenama i, ono najvažnije, možemo ju nositi tijekom cijele godine. Čini se da je većina nas u stalnoj potrazi za savršenom bijelom majicom kratkih rukava jer od toliko high street i dizajnerskih opcija ponekad je teško pronaći baš tu jednu koja odgovara svim našim željama.

Bijela majica ne smije biti preuska, preprozirna, prelagana ili predugačka. Tako da iako je riječ na prvu o jednostavnom komadu, ipak nije jednostavno pronaći idealnu. Kako bilo, naši ormari su ih zauvijek puni, a tijekom ljeta često posežemo upravo za njom. Znamo da bijela majica kratkih rukava ide odlično na sve, ali kako je stilizirati da izgleda još bolje? Donosimo četiri modne inspiracije. 

Bijela majica i satenska suknja

Bijela majica kratkih rukava, satensku suknju, koja je sama po sebi elegantnija, čini mnogo opuštenijom i daje joj street style vibre. S bijelom majicom i satenskom suknjom možemo kombinirati i različitu obuću poput tenisica, balerinki, ali i ravnih ili sandala na visoku petu. Za koju god vrstu obuće se odlučili, nama su bijela majica i satenska, slip suknja idealna kombinacija za posao. 

 | Autor: Instagram @emmahill Instagram @emmahill Instagram @emmahill

Bijela majica i blejzer

Iako trenutno vladaju velike vrućine, u brojnim prostorima poput ureda, klima je često postavljena na prilično niske temperature pa je vrlo praktično uz sebe imati blejzer, odnosno sako, koji možemo prebaciti preko ramena. Također, blejzer će bijeloj majici u sekundi dati dozu poslovne ozbiljnosti. 

 | Autor: Instagram @livia_auer Instagram @livia_auer Instagram @livia_auer

Bijela majica i bermude

Bermude su najpopularniji model hlača za ljeto 2024., a malo toga izgleda dobro kao spoj njih i bijele majice kratkih rukava. Ovu kombinaciju možeš nositi i tijekom dana i tijekom noći. Samo promijeni modne dodatke.

 | Autor: Instagram @ceciliemoosgaard Instagram @ceciliemoosgaard Foto: Instagram @ceciliemoosgaard, bermude

Bijela majica i haljina

Trend nošenja bijele majice ispod haljine već je dugo popularan, a posebno dobro izgleda kada se radi o haljini s velikim izrezom. Nama je ovo kombinacija za dane kada želimo opuštenost uz dozu neobičnosti.

 | Autor: Instagram @noorofmyeyes Instagram @noorofmyeyes Instagram @noorofmyeyes

Photo: Instagram @noorofmyeyes

Komentari 0