Moda

Oasis se vraća, a stiže i njihova suradnja s Levi'som: ovo su najcool komadi koje možeš nositi

  • Prije samo nekoliko dana malo bi tko vjerovao da će braća Gallagher ikada zakopati ratnu sjekiru, a kamoli ponovno zasvirati zajedno, no dogodilo se upravo to
  • Uoči velikog 30. rođendana svog legendarnog debitantskog albuma, najavili su veliku povratničku turneju, a ove novosti prati i suradnja s Levi'som
  • Po prvi puta u svojoj povijesti, Levi's je udružio snage s jednim bandom i predstavio kolekciju od tri nostalgične majice koje smo požejeli u svojoj garderobi

Da je netko prošlog vikenda ljubiteljima Oasisa rekao da će samo tjedan dana kasnije loviti ulaznice ze jedan od njihovih povratničkih koncerata iduće godine, sigurni smo da se ne bi skupila ni šačica onih koji bi u to povjerovali, no čuda se očito s vremena na vrijeme ipak događaju jer su braća Gallagher u ponedjeljak na svojim društvenim mrežama teaseali datum 27. kolovoza, a na koji su potvrdili da se Oasis doista vraća. 

 | Autor: Instagram @oasis Instagram @oasis Foto: Instagram @oasis

Ok, zapravo se vraćaju Liam i Noel, koje će na turneji pratiti Noelov band High Flying Birds, a ne originalni ostatak benda, no braća koja su nakon punih petnaest godina nakon što su se raspali i tijekom kojih nisu ni razgovarali ni viđali se odlučili zakopati ratnu sjekiru, po mnogima i jesu Oasis. Budući da se dogodilo ono u što su svi obožavatelji britpopa sumnjali da će se ikada dogoditi, nimalo ne iznenađuje što su novosti o najavljenoj turneji, memeovi i zapravo bilo što što ima veze s ovim prgavim dvojcem odjednom poput tsunamija preplavili društvene mreže.

Možda vas zanima 5 lookova za prijelaz s ljeta na jesen koje dodajemo svojoj listi inspiracija Rubrika Moda Moda

U subotu u 10 sati po našem vremenu karte za prvih 14 koncerata koji će se održati idućeg ljeta diljem Ujedinjenog Kraljevstva kreću u prodaju, bookiranja smještaja već su naveliko u tijeku, kao i otkazivanja istih od strane hotela koji su počeli masovno otkazivati prvotne rezervacije, a zatim iste nanovo oglašavati po suludo visokim cijenama... Jasno je više manje svima - svijet je zatresla oasismanija kakvu nitko nije mogao predvidjeti! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Levi's (@levis)

Izuzev toga što kreću na turneju, osim ako se ponovno u međuvremenu ne posvađaju, u što nekako sumnjamo budući da je Noela razvod od bivše supruge koja je i bila jedan od razloga neslaganja braće navodno koštao par desetaka milijuna funti koje odnekud treba nadoknaditi, 29. kolovoza slave veliki 30. rođendan svog legendarnog debitantskog albuma 'Definitely Maybe', a osim slavljeničkog reizdanja tu je i velika suradnja s Levi'som koji je po prvi puta u svojoj povijesti odlučio udružiti snage s nekim bandom.

Možda vas zanima Pisali smo kako će smeđe tenisice biti jesenski hit: naravno da adidas već ima najljepši mogući model Rubrika Moda Moda

Nostalgična kolekcija koja je već dostupna u Levi'sovom službenom webshopu sastoji se od tri majice s retro logotipima koje su namjerno dizajnirane da djeluju isprano i više nalikuju majicama kakve smo vjerojatno i sami nosili tijekom davnih 90-ih, nego potpuno novim komadima, a prodaju se po cijeni od 35 eura po komadu. 

 | Autor: Levi's Levi's Foto: Levi's, Levi's x Oasis majica (35 eura)  | Autor: Levi's Levi's Foto: Levi's, Levi's x Oasis majica (35 eura)  | Autor: Levi's Levi's Foto: Levi's, Levi's x Oasis majica (35 eura)

Sve majice dodane su u mušku kolekciju, no budući da je klasična majica kratkih rukava upravo to - samo majica kratkih rukava, ali i da smo se odavno prestali opterećivati etiketama i time je li komad koji nam se sviđa muški ili ženski, naravno da ćemo ih nositi i mi žene. Dostupne su u rasponu veličina od XS do XL i za divno čudo još uvijek nisu rasprodane, iako vjerujemo da ne zadugo!

Photo: Instagram @heavymaterial

Komentari 0