Moda

Novi trend: Pretvorite stare najlonke u preslatke topiće

Sve što vam je potrebno je jedan par starih najlonki i škare, a tu je i video tutorijal koji vas vodi korak po korak do novog topića

Ako ste novu sezonu obilježili kupnjom najlonki i pitate se što napraviti sa starima (osim baciti ih u smeće), Instagram ima rješenje. Društvenu mrežu preplavio je novi trend, a radi se u pretvaranju starih najlonki u prozirne topiće. Sve što vam je potrebno su škare i tek nekoliko minuta vremena. Sličnu stvar mogli ste već vidjeti na reviji Kanye Westa, a njegovi modeli nosili su "najlon kombinezone".

 | Autor: Getty Images Getty Images

Trend je prigrlila i Kylie Jenner, a ovo je i odličan način da u hladnijim danima prekrijete svoj omiljeni top na bretele. 

 

I wear my pink @livelokai for my grandma MJ and everyone affected by breast cancer. #livelokai 💞

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Popularna blogerica Ivania Carpio također je isprobala look sa sivkastim najlonkama.

 

/ tights as tops / 🔔-hair

A photo posted by / I V A N I A C A R P I O 🏳 (@love_aesthetics) on

A topić možete napraviti i od mrežastih čarapa.

 

Goth chic @rachel.burgess 😂💀🌠🍸🍺 #blonde #girl #selfie #goth #ootd #choker #redlips #tightsastops

A photo posted by Emily Bishop (@emzbbb) on

No ova ideja postojala je i puno prije Instagrama - pitate li profesionalne plesačice, radi se o starom triku koje one primjenjuju godinama, a postao je popularan tek sad zahvlaljujući trendovima koji ove sezone predlažu prozirno, mrežasto i u stilu donjeg rublja. Želite li i vi svoj primjerak, pogledajte ovaj tutorijal s YouTubea koji vas vodi korak po korak do vašeg novog topića:

Photo: Getty Images

Komentari 0