Moda

Novi magazin Budi.IN od sutra vas čeka na kioscima

Čeka vas tjedna doza mode, ovaj put bavimo se modnim bajkericama, a beauty smo spojili s čokoladom

Što je to u kožnatim jaknama, robusnim čizmama, poderanim trapericama i velikim motociklima što nas toliko privlači već desetljećima? Ove subote nekoliko strana odlučili smo posvetiti chic bajkericama koje vladaju street styleom. Jesen ćemo, izgleda, provesti odjeveni kao Marlon Brando ili prijatelji Harley i Davidson. Ako vas zanima kako je sve izgledalo nekad, dok je bajkerski stil bio u začecima, ne propustite mini seriju Discovery Channela “Harley i Davidsonovi” čija je premijera u nedjelju, 18. rujna u 22 sata.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Naša Duda ove subote u kolumni piše o baršunu. Kaže, podsjeća je na plemstvo, a s druge strane, bio je hit u grunge pokretu koji je početkom devedesetih zacementirao “zločesti” Marc Jacobs.  

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Počela je nova školska godina, a voljeli matematiku ili ne u školskim klupama, ove jeseni nećete moći bez stilske geometrije. Trokuti, pravokutnici, krugovi, kvadrati, rombovi i njihovi ostali “prijatelji” u prvom su planu ove jeseni. Ove subote ne propustite niti našu novu hit shopping listu u kojoj smo izdvojili najljepše štikle iz ponude! 

Popričali smo i s kreativncima koji stoje iza originalnog zagrebačkog kafića Najgora kava. 

- Svi obožavamo kavu i na dan ih nas četvero popijemo barem 30. U 8 sati navečer, u 10, u 1 ujutro... Svi volimo piti dobru kavu, pa smo napravili mali kafić u kojem će i drugi ljudi moći popiti ili ponijeti sa sobom pravu dobru, nerazrijeđenu kavu. I to samo espresso, macchiato ili cappuccino. Trenutačno nam je samo to na meniju i nemate pojma koliko je to ljudima koji daju dozvole za rad bilo čudno - ispričao je Boris Poljičanin, dizajner u Red Productionu te partner u biznisu s Najgorom kavom.

U beauty dijelu magazina, spojili smo dvije velike ljubavi: čokoladu i make up. Provjerite na koji način, ali i pročitajte koje nijanse boje čokolade stoje kakvim curama.

U rubrici interijeri ove subote pisali smo o zlatnim detaljima koji izgledaju tako chic i glamourozno u domu, a ako vam treba malo gastro inspiracije - donosimo tri recepta sa šljivama. 

Naslovnicu nam ove subote krasi prekrasna Sanja Penava, a kako je bilo na snimanju naslovnice možete pogledati u videu. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0