Moda

Novi IT blejzer za jesen

Karirano se nosi na jaknama, a u ovo prijelazno doba idealan komad koji će ti dobro doći u vlastitom ormaru svakako je - blejzer

Svaki put kad stigne kraj kolovoza, rastrgane smo između dva stanja: želimo da ljeto traje zauvijek i nikada ne ode, dok s druge strane jedva čekamo nositi sve one divne jesenske kombinacije. Baš u tim trenucima, ne možemo se odlučiti kakvu jaknu odabrati, čas je pretoplo za kožnu jaknu, čak prehladno da izađemo bez nje. Ako si se pronašla u istoj situaciji, donosimo savršeno stilsko rješenje - blejzer!

 | Autor: miss7 miss7 Miss Selfridge (400 kuna) i Stradivarius (230 kuna)

Ove sezone nosit će se oversized modeli i karirano. Još ako to dvoje spojiš u jedno, ubola si komad iz snova! Zašto nam se sviđa ovaj prijelazni komad? Zato što ga je lako kombinirati uz minice baš kao i uz traperice. Zato što dobro izgleda u poslovnoj kombinaciji, ali i u večernjim prilikama. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (1000 kuna), Zara (300 kuna), Zara (550 kuna)

Prvi put smo karirani blejzer primijetili u proljeće, a sada se preselio i u jesensku sezonu. Savršen komad koji će podići svaku kombinaciju koju imaš na umu, ali istovremeno izgledati profesionalno i elegantno. 

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (230 kuna) i Zara (300 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0