Moda

Novi Budi.IN od Badnjaka na kioscima!

Ovaj put naslovnicu Božićnog broja krasi lijepa Tea Kutle, magistra politologije iz Zagreba. Pripremili smo vam veliku temu o najboljim party lookvima, te 13 najchic krznenih stola

Vrijeme je da iz ormara izvadimo sve što blješti, sjaji se i ističe. Metalik se svake sezone ciklički vraća baš u ovo vrijeme, a ovom su "klasičnom" trendu dizajneri dali novi sjaj. Kako svjetlucavi stil nositi od glave do pete, ukomponirati ga u dnevni look i još puno savjeta pročitajte u novom broju.

 | Autor: arhiva arhiva

Za nadolazeće blagdane ne možemo ni bez crvene - boje ljubavi koja je savršen stilski začin, a sjajna je za stilske igre i modne dodatke. Pročitajte i kolumnu naše Dubravke Prpić Znaor koja ovog puta piše o "statement" komadima od glave do pete. Osim toga, pripremili smo i temu o neodoljivim ukrasima za kosu o kojoj više možete pročitati u našem glossy izdanju Budi.IN Chic koji je na kioscima sve do ožujka. Vrijeme je i za topli krzneni zagrljaj stola, pa pogledajte 13 najljepših koje smo za vas izabrali. Sanja Agić pripremila je beauty editorijal inspiriran crvenom bojom, a u rubrici interijera spremni smo za najbolji tulum. Za kraj smo otputovali u nešto toplije krajeve, na Floridu. 

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0