Moda

Novi Budi.IN je spreman za proljetne dane!

U sutrašnjem broju Budi.IN-a ne propustite sve o savršeni balonerima, ljubičastoj boji i brončanim tonovima make up-a

Iz modne kuće Aquascutum kažu da su baloner izumili tijekom 1850-ih, dok je Thomas Burberry predstavio dizajn kaputa za kišu za britanske časnike 1901. godine. Nama nije važno tko ga je prvi lansirao u svojim kolekcijama jer ih je danas u dućanima napretek. Baloner više nije investicija za koju moramo štedjeti mjesecima jer oni u jeftinijim dućanima su jednako lijepi, ali i kvalitetni. U moru različitih boja, modela, dužina... teško je odlučiti se za onaj jedan.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija U novom broju Budi.IN-a donosimo vam prijedloge i izbor najljepših modela. Uz to pripremili smo vam i malu modnu poslasticu o ljubičastoj boji. Inspiracija vam može biti predivna Liz Taylor, a sve pročitajte u sutrašnjem broju.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images U beauty rubrici posvetili smo se brončanim bojama, jer jedva ljepše vrijeme, a preplanula nas put podsjeća na ljeto. Savjeti vizažistice dobro će doći u ovom slučaju jer s bronzerom nekad možete i pretjerati. U našu rubriku destinacija ove ćete se subote sigurno zaljubiti. Otputovali smo u Rim i Vatikan, pa ako planirate skoro putovanje predlažemo da pročitate tekst. Kako je stiglo vrijeme za proljetno čišćenje u interijerima vam donosimo najbolje savjete. Sva sredstva za čišćenje možete naći u hladnjaku. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0