Moda

Novi broj na kioscima: Što vam donosi subotnji Budi.IN

Zvijezda naslovnice nosi crnu narukvicu/ogrlicu, koju dijelimo uz Budi.IN Chic, a ova vječna boja ovog se ljeta nosi od glave do pete...

Za subotnji Budi.IN naš fotograf Goran Čižmešija potegnuo je do sunčane Rijeke, u kojoj je za ovotjednu naslovnicu snimio prelijepu studenticu Manuelu Fabac. Ne moramo ni reći koliko su djevojke bile oduševljene Čižmešijinim dolaskom, jednako je bio senzacija koliko i naša djevojka s naslovnice. I iduće naslovnice bit će nam prave morske, kako i priliči sunčanom srpnju, a u lepršavi morski look savršeno se uklopio i naš Budi.IN Chic 2u1 nakit za kojim su poludjele sve Riječanke. Zgodna Manuela uz haljinu, štikle i zlatnu torbicu iskombinirala je crni Chic nakit, i to kao narukvicu. A upravo se i vječnom crnom bavimo na našim modnim stranicama. I to crnim kombinacijama od glave do pete. Ako sumnjate kako, pa ljeto je, na našim stranicama inspirirajte se stylinzima djevojaka s ulice.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

- Možete nositi crnu bilo kada. S bilo koliko godina i u bilo kojoj prilici - rekao je svojedobno Christian Dior. Za one koji sumnjaju u to donosimo nekoliko lepršavih, prozirnih trendova koji će dobro doći na vrućim temperaturama.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Ljeti najmanje pazimo na kosu. Stoga je naša Duda potražila savjete stručnjaka kako zaštititi kosu od sunca i soli. Naravno, ne smijemo zaboraviti ni na kožu. Dva, tri milijuna ljudi oboli od nekog oblika zloćudnog tumora kože, a 132.000 od melanoma. U Hrvatskoj je na godinu oko 500 novooboljelih osoba od melanoma kože te taj broj svakodnevno raste. Stoga pročitajte kako pametno biti na suncu.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Ovog puta u rubrici destinacija komunikacijska savjetnica Ana Šimunović vodi nas u Tokio, a u interijerima naša se Boba pozabavila ogledalima. Nekad je svaka kuća eventualno imala jedno, danas je sveprisutan, a ima i funkciju dekora. 

 | Autor: IKEA IKEA

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0