Moda

Novi broj Budi.IN magazina u subotu je na svim kioscima

U subotu ne propustite pročitati sve o super kožnatim jaknama, visokim čizmama i leopard uzorku te još puno toga...

Planirate li u skorijoj budućnosti ostvariti karijeru kao street style zvijezda ili, još bolje, kao “off duty” model, samo jedna stvar potrebna vam je za to u tjednima koji dolaze - dobra kožnata jakna. Teško je zamisliti odjevni predmet koji jednako vole (i, što je još važnije, jednako dobro nose) Kim Kardashian, Kate Moss i Rihanna, no ove tri dame itekako su svjesne stilske vrijednosti kožnjaka: nonšalantno prebačen preko ramena ili potpuno zakopčan, iza njega uvijek stoji cura koja se ne boji privući pozornost. U novom broju Budi.IN-a potražite najljepše kožnate jakne iz ovosezonske ponude. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Dio novog broja posvetili smo i jednom od najvećih trendova u posljednje vrijeme, a to su visoke čizme. Prva asocijacija na čizme preko koljena, svi će se složiti, Zgodna je žena. O.K., priznajemo, nije da želimo reinterpretirati izazovni styling Julije Roberts (eventualno možda na tematskom partyju ili djevojačkoj), ali da smo mislili da će ove ultrapopularne čizme doživjeti takav povratak, tomu se baš i nismo nadali.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Još uvijek ne možemo odoljeti ni leopardovom uzorku. Kada, prema mnogima, najkičastiji uzorak odjednom postane klasik ili basic (hrabar naziv!), onda sve što ste znali o životinjskim uzorcima pada u vodu. Leopard je vjerojatno jedna od najpoznatijih animal printeva koji ili volite ili mrzite. Dizajneri ranog 20. stoljeća koristili su pravo leopardovo krzno kako bi dizajnirali predivne kapute i modne detalje, sve do šezdesetih. Tu priča dobiva dramatičan zaplet kada je dizajner Oleg Cassini izradio predivan kaput za tadašnju prvu damu Jackie Kennedy oko 1961. godine. Kako to obično biva, žene su poludjele za kaputom i u svom ormaru poželjele baš takav. U to vrijeme broj leoparda u svijetu dramatično je pao, a od tada su se brojni dizajneri okrenuli umjetnom krznu kako bi zaštitili životinje.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Beauty rubrika ove subote posvećena je sjajnim teksturama. Bilo da se radi o wet-look gelovima, matirajućim lakovima ili varijanti svežem-u-rep-pa-što-bude, kosu baš volimo urediti tako da nas podsjeća i na ljeto koje je maloprije završilo... Sjajna kosa želja je većine nas, postižemo je uglavnom vrhunskom njegom pomno izabranim formulama, no isto tako, glancani efekt donosi nove opcije za styling kose. Vodeće kozmetičke kuće trude se ponuditi nam odlične formule koje daju svježi efekt: osim lakova tu su razni voskovi za jednostavno, brzopotezno kreiranje stila prema želji. 

 | Autor: arhiva arhiva Interijeri nam ove subote - pričaju! Koliko god majica imali u ormaru, uvijek imamo mjesta za bar još jednu, pogotovo ako na sebi ima neki zanimljiv print s porukom. Duhovita, provokativna, zabavna, pozitivna, pametna, infantilna... majice s porukama pričaju i kada mi šutimo te ih zato obožavamo i iz sezone u sezonu uvijek želimo neku fora poruku u svom ormaru.

 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0