Moda

Novi broj Budi.IN-a rezerviran je za najveće ovosezonske trendove

Ovaj tjedan Budi.IN magazin zbog praznika iznimno uz dvobroj 24sata izlazi u petak, 7. listopada

Ovaj smo broj posvetili finom dodiru čipke. Prije gotovo šest mjeseci dizajneri su najavili kako će jesen i zima biti posute čipkom. Ovaj trend u street styleu prisutan je već neko vrijeme - za razliku od napadnih kombinacija obitelji Kardashian-Jenner, prave stilske zvijezde s čipkom su koketirale decentno: ispod njihovih sakoa izvirio bi rub svilene potkušulje ili bi rub suknje bio skraćen sasvim dovoljno da ispod njega vidite obrise čipkaste podsuknje. Moderni zaokret postignut je pomnim dizajnerskim tkanjem: čipka koja je sada “in” daleko je od one koju možete pronaći u jeftinim trgovinama.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Ne znamo kako, ali devedesete pomalo padaju u zaborav i vraćaju se modne osamdesete, ali ovaj put glamuroznije no ikada. Bilo je to vrijeme prepuno pletenih štucni, biciklističkih tajica visokog struka u ono (divnom?) sjajnome materijalu, šljokica i, naravno, puno, puno neonskih boja. Pa, s obzirom na cikličku prirodu modnih trendova, samo smo čekali trenutak kad će se opet vratiti. Fashionistice su polako ali sigurno počele nositi velike naramenice, cropped topove i hlače “mrkva” kroja koje, budimo realni, stvarno rijetko kome stoje.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Kako bismo i ovaj tjedan zadovoljili vašu želju za shoppingom donosimo vam hit listu najljepših sakoa, a još malo mode potražite na stranicama na kojima smo pisali o praktičnim i chic širokim hlačama. 

Beauty rubrika ovog je tjedna posvećena tenu bez akni. Provjerite koje proizvode treba koristiti ako imate problematično lice. Interijere smo posvetili kuponici, a donosimo najljepše detalje za kupaonice svih veličina. Jer i one najmanje mogu biti chic, efektne i praktične. 

 | Autor: arhiva arhiva Kao vikend inspiraciju za ručak donosimo vam tri odlična recepta s bučom, a nakon ručka opustite se uz tekst o prekrasnim Kanarima.

Ovaj broj krasi lijepa Lucija Beden, a u videu pogledajte kako je bilo na snimanju naslovnice...

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0