Moda

Novi broj Budi.IN-a posebno za cure koje vole torbe

Ovaj tjedan u novom broju Budi.IN magazina ljubiteljice torbica dolaze na svoje. Potražite sve chic torbe sezone

Prve na listi su “statement” torbice u nešto drukčijem obliku. Njihov glavni adut je remen. Potpuno suprotne od ovih su jednostavne torbe koje podsjećaju na vintage modele, a savršeno se slažu sa svakom kombinacijom. Ne smijemo zaboraviti niti na ruksake, ali i popularne “shopper” torbe - velike mekane modele koji su ujedno jako chic, ali i praktične.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Kako uskoro kreće sezona festivala na našoj ovotjednoj shopping listi našle su se najljepše sunčane naočale i to ne obične. Već “statement” modeli. Beauty rubriku posvetili smo njezi vrata i dekoltea jer stručnjaci tvrde kako na njih zaboravljamo dok svu pažnju posvećujemo licu. Ne propustite ni rubriku interijeri. Uz naš vodič kroz detalje i cvijeće u trenu ćete s lakoćom svoj dom pretvoriti u pravu malu proljetnu oazu veselja i pozitive!

 | Autor: arhiva arhiva U rubrici destinacija posjetili smo Nizozemsku, a za kraj vam donosimo tri prefina recepta s kurkumom. Pročitajte i kako je bilo na predstavljanju našeg novog broja glossy magazina Budi.IN Chic.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0