Moda 04. lipnja 2017.

Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija?

Chanel.
Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija? Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija? Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija? Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija? Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija? Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija? Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija? 1/13 Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija? Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija? Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija? Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija? Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija? Nove "chanelice": Koja je najpoželjnija?

Chanelova kolekcija koja je nedavno prikazana u Tokiju, koja će prema novim standardima iodmah doći i u trgovine, sadrži neke nove modele torbica za koje već sad znamo da želimo

Bilo da se radilo o omiljenom modelu 2.55 koji je sad ukrašen izvezenim cvjetićima, ili je torbica izrađena od najfinije kože, ovi mali asesoari našli su put do naših srca. U novoj kolekciji svoje su mjesto našli neki stvarno posebni komadi. Tako ne možeš ne primijetiti novu verziju clutch torbice u obliku parfemskog pakiranje neponovljiva Chanelova no.5. Također, obožavamo torbice na koje su našiveni mali ukrasi koji podsjećaju na bedževe.

via GIPHY

 

Boje torbica? Od bijele i srebrnkaste preko odličnih bordo nijansi koje će sasvim sigurno izgledati odlično u prvim jesenskim danima. Tada ćemo pozdraviti i male plišane i čupave torbice koje dolaze također iz Chanelove pariške radionice!

Komentari 0