Moda

Nova Replay kolekcija spoj je klasičnih i suvremenih krojeva u omiljenim jesenskim tonovima

  • Nakon ljeta u razigranim bojama i laganim, lepršavim kombinacijama, vrijeme je za slojevitu jesen u kojoj se okrećemo tamnijim, zagasitijim tonovima
  • Ove sezone naglasak će biti na monokromatskim tonovima, klasičnim siluetama, ali i održivosti
  • Baš u tom duhu, Replay je predstavio svoju novu kolekciju za nadolazeću jesen i zimu 

S dolaskom jeseni modni svijet se ponovno okreće tamnijim bojama, slojevitim kombinacijama i inovativnim materijalima koji pružaju udobnost i stil u hladnijim mjesecima. Ova sezona naglasak stavlja na monokromatske tonove, održivost i spoj klasičnih silueta s modernim detaljima. U tom duhu, talijanski brend Replay predstavlja svoju kolekciju za jesen/zimu 2024/2025. godine, koja utjelovljuje sve ključne modne smjernice sezone, istovremeno ostajući vjerna prepoznatljivom identitetu brenda. Kolekcija se ističe fluidnošću dizajna, opuštenim siluetama i pažljivim izborom boja, što je čini savršenom za sve prilike, od poslovnih do ležernih kombinacija.

Chic komadi za žene 

Ženska kolekcija ove sezone naglašava sofisticiranu jednostavnost s monokromatskim kombinacijama. Nijanse sive, bež i crne stvaraju čisti, chic izgled, a krojeni komadi poput skraćenih majica u kombinaciji s oversized hlačama od gabardina ili baršuna, donose urbani i elegantni stil. 

Inspiracija 90-ih vidljiva je kroz crni traper i bomber jakne, dok se sportski chic reflektira u cargo hlačama i jednostavnim pletenim komadima s Replay logom. Tkanine poput viskoze i vune osiguravaju udobnost, a denim komadi dolaze u različitim nijansama, dajući kolekciji dodatnu raznolikost i nosivost u svim prilikama.

 | Autor: Promo Promo Foto: Replay

 | Autor: Promo Promo Foto: Replay

 | Autor: Promo Promo Foto: Replay

Monokromatski stil za urbanog muškarca 

Nova muška Replay kolekcija ostaje vjerna korijenima brenda, ali donosi modernu viziju kroz monokromatski pristup i inovativne materijale. U slojevitim kombinacijama i udobnim elementima, uz bogatu paletu boja koja varira od tamnih nijansi poput jarko narančaste i tamno plave, do svijetlih pastelnih tonova. Ovaj opušteni, ali sofisticirani stil prilagođen je muškarcu koji želi zadržati svoj urbani stil, kombinirajući streetstyle odjevne komade kao što su parke, majice s printom i cargo hlače, s klasičnim jaknama i džemperima od kvalitetne merino vune.

Kolekcija kombinira praktičnost i stil, od pamučnih trenirki do moderniziranog bikerskog stila s recikliranim puffer jaknama. Traper komadi dolaze u tamnijim kombinacijama, s majicama, traper jaknama i polo majicama za moderan, ali bezvremenski look.

 | Autor: Replay Replay Foto: Replay

 | Autor: Replay Replay Foto: Replay

 | Autor: Replay Replay Foto: Replay

Nova Replay kolekcija savršeno balansira između urbanog i održivog stila, nudeći modne komade koji su istovremeno nosivi i ekološki osviješteni. Svoje favorite za savršene jesenske kombinacije potraži u Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku ili na službenom Replay web shopu.

Photo: promo

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450