Moda

Nova kolekcija Lei Lou by Alex Dojčinović pršti ženstvenošću i toliko potrebnim optimizmom

  • Hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila je svoju novu Lei Lou kolekciju koja je prava oda ljepoti i ženstvenosti
  • Kampanja za kolekciju snimana je u predivnom Dubaiju, a Aleksandrina misija je da nas ovom kolekcijom uvede u ljepši i veseliji svijet
  • Dizajnerica je kampanjom obilježila i jedan zanimljivi jubilej svog brenda

Za dozu lijepih vijesti pobrinula se ovih dana hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja je kampanju za novu kolekciju snimila u čarobnom Dubaiju. Lei Lou se, uz to, ovo proljeće u potpunosti vraća svojim modnim korijenima, pa je predstavljena kolekcija zapravo oda ženstvenosti u punom smislu, budući da slavi ljepotu, ali i mir, u savršenom skladu s idiličnom pozadinom u kojoj je snimana.

 | Autor: LEI LOU by Alex Dojčinović LEI LOU by Alex Dojčinović

Naglašena silueta, voluminoznost, detalji koji čine razliku i netipična klasika, najbolji su opis vizije novog Lei Lou proljeća, ali i injekcija svima toliko potrebnih dobrih vibracija. Aleksandra nas ovom kampanjom uvodi u neki ljepši svijet, bez pandemija i ratova, u kojem je moda oružje za optimizam, ali i odličan medij za slanje snažnih poruka o životu i okolnostima u kojima se nalazimo.

"Nitko od nas nije imun na događanja u svijetu i sve nas je to na neki način dotaklo, ali vjerujem i osnažilo za dalje. Biti realan i svjestan oko onoga što imamo danas i optimistično gledati u sutra moto je svih nas umjetnika, jer je to jedini način da uvijek stvaramo drugačije i novo. Kampanja snimljena u Dubaiju je upravo zato vedra i pravi je uvod u ove tople dane pred nama, kada ćemo se svi napokon malo više družiti, barem se nadamo. Svi u timu uložili smo zaista veliki napor u ovu kolekciju, koja je već dostupna i na našem web shopu", govori naša najuspješnija dizajnerica koja je ovom kampanjom obilježila i jedan zanimljivi jubilej svog brenda.

 | Autor: LEI LOU by Alex Dojčinović LEI LOU by Alex Dojčinović

Prošlo je, naime, punih deset godina otkako je potpisala prvi ugovor sa concept storeom iz Emirata, što je ujedno bio početak proboja branda na internacionalna tržišta. Sjajan je ovo spoj mode i turizma, budući da je kampanja snimljena u raskošnim vrtovima luksuznog Four Seasons Jumeirah Beach Resorta, što je ujedno i sjajna promocija Hrvatske, ali i Dubaija kao omiljenog odredišta brojnih Hrvata.

Upravo Aleksandrin brend je prvi u svijetu kojem je dozvoljeno snimanje kampanje na spomenutoj lokaciji, do sada su to radili samo svjetski modni časopisi poput Marie Clairea i Voguea. Zanimljiva se činjenica veže i uz Hrvatsku i Simona Cassona, predsjednika hotelskog poslovanja Four Seasonsa za Europu, Afriku i Bliski istok.

 | Autor: LEI LOU by Alex Dojčinović LEI LOU by Alex Dojčinović

"Bili smo počašćeni što smo mogli ugostiti Aleksandru i njezin ikonični modni brend u našem Four Seasonsu u Dubaiju i smatram da su prelijepi krajobraz i arhitektura našeg resorta savršeno upotpunili Aleksandrin bezvremeni i elegantni dizajn. Nije tajna da Hrvatska ima posebno mjesto u mom srcu, jer moja supruga Danijela i ja provodimo neke od najljepših životnih trenutaka u našoj obiteljskoj kući u Istri. Osim toga, iznimno mi je zadovoljstvo podržavati talentirane i jedinstvene brendove, što Lei Lou uistinu jest", ističe Casson. Ova suradnja zapravo bi vrlo lako mogla imati puno dublji značaj od samo modnog, kako za Aleksandru tako i za Four Seasons.

 | Autor: LEI LOU by Alex Dojčinović LEI LOU by Alex Dojčinović

"Lei Lou je oduvijek bio društveno angažiran brend i moja misija nikada nije bila ostaviti trag samo u modi. Osim toga, kroz svoj rad uvijek sam se trudila promovirati ljepote naše zemlje, a tako će biti i nadalje. Ako moj brend bude spona nekih novih, lijepih, poslovnih priča iz Hrvatske, ja ću biti najsretnija na svijetu i upravo zato me i vesele ovakve suradnje", zaključuje dizajnerica.

Photo: LEI LOU by Alex Dojčinović

Komentari 0