Moda

Nova kolekcija Kaftan studija odiše profinjenošću i elegancijom

  • Kaftan studio ima novu kolekciju 
  • 30 novih modela pogodni su za razne svečane prilike i posebne trenutke
  • Materijali su namjenski dizajnirani od strane kreativnog dvojca

Nova kolekcija Kaftan studija namijenjen je ženama koje cijene kvalitetu i najfinije umijeće kreacije. Kolekcija se sastoji od 30 outfita, jasnih linija, bogatih tekstura, nijansiranih u pastelnim, zlatnim, crvenim i bijelim tonovima s predimenzioniranim floralnim motivima. Materijali su namjenski dizajnirani od strane kreativnog dvojca, a modeli zatim pažljivo finalizirani sada već dobro poznatim dizajnerskim potpisom Kaftan studija.

Kaftan studio jedan je od najuspješnijih dizajnerskih ateljea u regiji čije kreacije nose mnoge svjetske zvijezde koje su njihov dizajn prezentirale na skoro svim prestižnim eventima u svijetu od dodjele Oscara, Golden Globea, Berlinalea do Cannesa. Također ovaj bosanskohercegovački dizajn studio ostvaruje izuzetne suradnje s modnim stilistima na globalnoj modnoj sceni, koje rezultiraju vrhunskim editorijalima objavljivanim u najprestižnijm modnim magazinima i umjetničkim publikacijama u svijetu.

U dizajnerskoj filozofiji Kaftan studija od samih početaka je iskreno nastojanje da svakoj ženi za koju dizajniraju pruže vrhunsko dizajn iskustvo i custom-made kreacije koje će ih u svim prilikama činiti gracioznim i elegantnim.

 | Autor:  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Dizajn: Kaftan studio

Fotografija: Edvin Kalić

Modeli: Amra Čerkezović i Selma Hadžiosmanović

Šminka: Renata Ponjević

Frizura: Meliha Višća

 

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0