Moda
H&M Studio kolekcija

Nova H&M Studio kolekcija danas je stigla u trgovine, ove komade kupujemo

  • U pravo vrijeme za stvaranje blagdanskih outfita, danas je u trgovine i na web stigla H&M Studio kolekcija
  • Ova capsule kolekcija označava povratak osnovama mode te najavljuje zavodljivu eru večernjeg odijevanja
  • Nekoliko posebnih komada izdvojili smo kao naljepše koji će dočarati novu romantiku za blagdane

Skulpturalni korzeti, donje rublje s najfinijim detaljima i profinjeni krojevi - to je ono što je u trendu u blagdanskoj capsule H&M Studio kolekciji. Povratak osnovama mode - korzetima, donjem rublju i krojevima najavljuje novu zavodljivu eru večernjeg odijevanja.

H&M Studio kolekcija | Autor: Pr Pr Foto: PR, H&M Studio kolekcija

Nadahnuta pametnom konstrukcijom donjeg rublja iz starijih razdoblja i sirovim strukturama arhitektonskog stila, kolekcija nudi i statement haljine i sofisticirana odijela. S gracioznim siluetama od senzualne svile i čipke, te nježnom paletom boja, kolekcija H&M Studio dostupna je od 7. prosinca na web stranici hm.com. 

H&M Studio kolekcija | Autor: Pr Pr Foto: PR, H&M Studio kolekcija

„Bezvremensko odijevanje i postojan osjećaj sofisticiranosti definiraju H&M Studio blagdansku capsule kolekciju. Htjeli smo se poigrati s korzetima, ali i oživjeti omiljene stilove kao što su slip haljina i skulpturalni blejzer, koji su izrađeni od izdržljivih tkanina koje lijepo stare i oduševljavat će i uzbuđivati ​​godinama koje dolaze, kaže Ann-Sofie Johansson, voditeljica ženske odjeće dizajner i kreativni savjetnik u H&M-u.

Možda vas zanima H&M-ova viralna haljina s mašnom toliko je popularna da je dobila gotovo identičnu kopiju Rubrika Moda Moda

H&M Studio kolekcija | Autor: Pr Pr Foto: PR, H&M Studio kolekcija

Ključni komadi su velika balska haljina od tila u dramatičnoj crvenoj boji, večernja haljina od ružičaste čipke i blistava mrežasta mini haljina. Crne hlače ukrašene su mrežastim detaljima koji se kombiniraju sa korzetom i ležernim, komotnim blejzerom, a tu je i srebrna slip haljina i crni kaput koji pokriva gležnjeve.

H&M Studio kolekcija | Autor: Pr Pr Foto: PR, H&M Studio kolekcija

„Poetična i senzualna, ova karakteristična kolekcija balansira ženstvene haljine od čipke, tila i svile sa muževnijim, oversized krojevima“, kaže Kathrin Deutsch, dizajnerka kolekcije za H&M Studio.

H&M Studio kolekcija | Autor: Pr Pr Foto: PR, H&M Studio kolekcija

Primamljive teksture susreću se sa tkaninama vrhunske kvalitete od kojih je većina napravljena od održivijih materijala. Najvažniji materijali su: organska svila, reciklirana vuna, Lenzing EcoVero™ viskoza i šljokice napravljene od recikliranog poliestera.

Možda vas zanima Setovi knjiga o modi 'Little Guides to Style' nose H&M-ov potpis, a oduševit će sve fashioniste Rubrika Moda Moda
 
Photo: Pr

Komentari 0