Moda

Nova eNVy room kolekcija nadahnuta je Španjolskom: lepeze, rese i marame su u fokusu

  • Modni dvojac eNVy rooma pripremio je novu kolekciju koja odiše elegancijom
  • Obiluje resama, šarmatnim naborima, otvorenim leđima i zanimljivim krojevima
  • A haljine... lepršave i lagane, jedva ih čekamo nositi u ljetnim danima

Prvi dani ljeta savršeno su vrijeme za nove uspomene, ali i neke nove modne priče. Svoju sanjivu ljetnu priču brend eNVy room ispričao kroz seriju fotografija snimljenih na ušću Neretve, stavljajući u fokus novu kolekciju za toplu sezonu koja odiše prepoznatljivom ženstvenošće, ali i ljetnom ležernosti.

 | Autor: eNVy room eNVy room

Nakon što smo gotovo dvije godine čeznutljivo maštali o dalekim destinacijama, pogledima na nove krajolike i sanjarili o šetnjama nepoznatim ulicama, stiglo vrijeme za zbrajenje kilometara i nova nadahnuća. Upravo su tim nadahnućima, s putovanja pitoresknom Španjolskom, modni dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović protkali svoju novu kolekciju.

Ogledaju se u detaljima inspiriranima tipičnim španjolskim motivima, čipkanom gornjem dijelu kombinezona u obliku raskošne lepeze, lepršavim resama, donjim dijelovima kratkih haljina koje podsjećaju na marame ili pak u plavo-bijeloj kombinaciji boja koja neodoljivo asocira na tradicionalni uzorak maurske keramike.

 | Autor: eNVy room eNVy room

Posebno efektno izgleda dvobojni kombinezon s gornjim dijelom u formi lepeze i ležernim plavim hlačama vrlo širokih nogavica, a u kolekciji, osim haljina, pozornost privlače i zanimljivi kompleti. Komplet sa žutim uzorkom sastavljen je od ležernih hlača niskog struka s dubokim prorezima i crop topom koji se vezuje u struku, dok je onaj crni, nešto elegantniji, upotpunjen čipkanim topom s rastezljivim trakicama i zanimljivim kratkim sakoom čiji je "šal" ustvari produžena kragna koja pruža različite mogućnosti stiliziranja. 

 | Autor: eNVy room eNVy room

Osim prepoznatljive elegancije i ženstvenosti, nova eNVy room kolekcija odiše i dozom osvježavajuće ljetne ležernosti. U fokusu modne priče za recentnu sezonu, sačinjene od čipke, svile i viskoznog cadyja, iznova su haljine u mini i maksi dužinama. Lepršave su i lagane, upotpunjene resama i šarmantnim naborima, dugim šalovima ili zavodljivo otkrivenim leđima.

Photo: Karla Jurić i Ive Trojanović

Komentari 0