Moda 04. veljače 2012.

Nova dizajnerska shopping adresa u centru Zagreba

Pixsell.

Poznata dizajnerica Martina Felja, čije kreacije vole zvijezde poput Kim Kardashian, Paris Hilton i Miley Cyrus, u centru Zagreba otvorila je svoj showroom. Atraktivna voditeljica Nikolina Pišek, ujedno i ljubiteljica Feljinog dizajna, odabrana je za kumu showrooma. Otvorenju su prisustvovale i brojne modne zaljubljenice i pokoji modni zaljubljenik – Nevena Rendeli, Snježana Mehun, Anita Dujić, Mara Bratoš, Edita Misirić, Antonija Stupar Jurkin, Barbara Radulović, Rajana Radosavljev, Ecija ivušić, Vinko Filipić sa djevojkom Sanelom Seferagić, Ivan Alduk i drugi.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell „S Martinom sam surađivala i prije ovog kumstva te smo uspostavile dobar odnos van poslovnog plana. Na istoj smo frekvenciji i bilo mi je jako drago kada mi je ona to predložila. Cijenim to što je ona napravila i koliko se uspjela probiti u inozemstvu. To je stvarno fascinantno jer nitko od naših dizajnera nije to, barem dosad, uspio. Želim joj svu sreću i nek joj je ovo tek početak. Martinine kreacije često nosim, posebno u nekim protokolarnijim prigodama. Njena odjeća je scenski efektna i raznovrsna, za svaku prigodu se može pronaći ponešto, od nekih sado-mazo kožnih modela sa zakovicama i zipovima, do jako ženstvenih haljinica s perjem, štrasom i resama. Mislim da se u njenim kolekcijama može pronaći ponešto za svaki ukus“, izjavila je Nikolina Pišek koja se na otvorenju pojavila u atraktivnoj crnoj haljini s potpisom Martine Felje.

Martina Felja, hrvatska dizajnerica s talijanskom adresom, omiljena je dizajnerica brojnih svjetskih zvijezda. Paris Hilton, Pussycat Dolls, Miley Cyrus, Kesha, AnneLynne McCord, Bai Ling samo su neke od holivudskih zvijezda koje se prilikom javnih nastupa redovito pojavljuju u Feljinim kreacijama. Najnoviji uspjeh talentirane dizajnerice odijevanje je planetarno popularne starlete Kim Kardashian za potrebe snimanja časopisa World's Most Beautiful. Riječ je o predivnoj sedefastoj haljini izrađenoj od čak 12 metara svile koju je dizajnerica svojedobno predstavila na Dove Fashion.hru.

''Ovo je mjesto na kojem se kupac osjeća posebnije i prihvaćenije. Ovakav tip prodajnog mjesta svakako mi je bolji od tipične modne trgovine i moram naglasiti kako nije „na cesti“, već ekskluzivnije pristupa potencijalnom kupcu. Izabrala sam Nikolinu Pišek kao kumu showroom-a iz jednostavnog razloga – svi znamo da je Nikolina seksi, a to je nešto što ljudi vrlo često stavljaju uz moj dizajn. Ona je savršen odabir i iznimno sam ponosna što nosi moje haljine...“, istaknula je dizajnerica.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Novootvoreni zagrebački showroom nalazi se na adresi Preradovićeva 9 (I. kat) i zasigurno će postati omiljeno modno odredište brojnih domaćih jetseterica koje prate modne trendove.

Komentari 0