Moda

Nova destinacija za sve ljubitelje luksuznog nakita

Domaće kultno ime u svijetu luksuza, koje više od pet desetljeća njeguje strast prema proizvodnji i distribuciji nakita, a s ciljem dodatne ekspanzije i ulaska u zonu shopping centara, Zlatarna Dodić je svečano je otvorila vrata prodajnog mjesta u City Centeru one East na zagrebačkom Žitnjaku. 

Smještena u središtu prizemlja shopping centra, otvorena zlatarna odražava novi koncept luksuznog maloprodajnog mjesta s namjerom da se kupcu osjeti privlačnim i ugodnim mjestom za kupovinu. Po uzoru na ostala prodajna mjesta, novootvoreni prostor na 140 m2 zasjao je u pastelno zemljanim tonovima i mramornim teksturama, u kojem je velika pažnja posvećena detaljima od mjedi koji odražavaju uglađen dekor cijelog prostora, u kojem svi elementi interijera djeluju u skladnoj harmoniji s prezentnim nakitom. 

 | Autor: Osim iznimno bogate kolekcije vrhunskog standardnog nakita od zlata i dragog kamenja za sve prigode, zahvaljujući novouređenom prostoru, kultna Zlatarna Dodić u City Centeru one East nikad nije bila ljepša i elegantnija. Prilagođena ambijentu shopping centra, impresivni izlošci nakita od dijamanata definiraju novouređenu poslovnicu, koja predstavlja jednu od ekskluzivnih maloprodajnih trgovina u istočnom dijelu Zagreba. 

"Redizajn svih prodajnih mjesta Zlatarne Dodić u Hrvatskoj velika je vizualna prekretnica za nas.”, rekao je Franjo Dodić. “Ulaskom u zonu shopping centara postali smo jedinstvena lokacija s izvrsnom ponudom nakita od zlata i dragulja čime smo postavili novu ljestvicu za luksuznu maloprodajnu mrežu u Hrvatskoj.”- dodao je Franjo

 | Autor: Novootvoreni prostor, ali i novu kolekciju nakita, došla su vidjeti i mnoga poznata lica koja iznimno cijene i nose nakit s potpisom brenda Dodić:  Anđela Rončević i Matej Zlopaša, Matea Ibanez, Tina Walme i Tatjana Drmač

 | Autor:

Zlatarna Dodić ima sedam prodajnih mjesta, četiri su u Zagrebu – u Dubravi, Ilici i City Centeru One, dva u Splitu - u City Centeru One i Mall of Split, a sedmo prodajno mjesto nalazi se u Plitvice Mallu, maloprodajnom parku koji je u vlasništvu obitelji Dodić, otvorenom u prosincu 2021. godine. 

 | Autor:  | Autor:

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0