Moda 12. travnja 2022.

Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. poziva da se pokažeš

Deichmann.
Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. poziva da se pokažeš Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. poziva da se pokažeš Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. poziva da se pokažeš Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. poziva da se pokažeš Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. poziva da se pokažeš Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. poziva da se pokažeš Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. poziva da se pokažeš 1/11 Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. poziva da se pokažeš Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. poziva da se pokažeš Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. poziva da se pokažeš Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. poziva da se pokažeš

Nova kolekcija Deichmann proljeće/ljeto 2022. izaziva sve ljubitelje mode da se pokažu u svojim najboljim kombinacijama, a predstavljena je danas u predivnom cvjetnom ambijentu zagrebačkog Velveta.

Ljetnom kolekcijom Deichmann ponovno nudi veliki izbor trendi modela za dobro raspoloženje. Tenisice u potpuno bijelom ljetnom izdanju neizostavan su dio ponude, a neovisno o godišnjem dobu na prvoj liniji modne fronte u stopu ih slijede loaferice u chunky stilu, ali i oni klasični, elegantni i otmjeni modeli. 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Za vruće dane neće biti lako odabrati među velikim brojem sandala na nisku petu, ekstravagantnih sandala s čvrstim chunky profiliranim potplatima, modernih platformi, ali i udobnih i elegantnih natikača. Ženstvene sandale na visoku petu unose glamur u ljetni stil i potiču slavljeničko raspoloženje. Blage sorbet boje poput nježne ružičaste i boje lavande susreću se s baby plavom bojom ili maslinasto zelenom, a u klasičnom spektru boja uz ljetnu bijelu, otmjena smeđa i crna postavljaju trendove.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Novi trendovi kod torbica sežu od mini ručnih torbica, preko elegantnih većih torbica, koje su sada dostupne u nešto nježnijim varijantama roze i plave boje pa sve do clutch torbica i prostranih shopperica.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Kada je u pitanju stil za muškarce, ležerno je glavna karakteristika obuće stoga ne čudi da tenisice osvajaju i njihovu pažnju. Za vruće dane na plaži ili u dvorani tu je i širok odabir sandala i sportskih natikača. 

Komentari 0