Moda

Nosite svog omiljenog junaka iz Zvjedanih staza na majici

Zvjezdane staze su jedno od najpopularnijih djela u povijesti znanstvene fantastike, a ove cool tematske majice, iako su muške, slobodno mogu nositi i cure...

Brand s.Oliver pomno prati događanja na području filma te su tim povodom odlučili svoje kupce razveseliti tematskim majicama. U novoj kolekciji predstavili su muške majice, koje slobodno mogu nositi i cure, s motivom Zvjezdanih staza. U ponudi će se moći pronaći motivi svemirskog broda Enterprise, Spocka te Spockov poznati ”vulkanski” pozdrav.

 | Autor: S.oliver S.oliver

Kolekcija se podudara premijerom trinaestog filma popularne franšize ”ZVJEZDANE STAZE: S ONE STRANE”. Kultna franšiza ZVJEZDANE STAZE  ove godine slavi 50.obljetnicu od prve emitirane epizode koja je bila 8.rujna 1966.godine.

Svi radovi nalaze se u istom okruženju kojeg je utemeljio Gene Roddenberry 60-ih godina 20.stoljeća. Predstavljaju optimističnu budućnost u kojem je čovječanstvo premašilo bolesti, rasizam, netrpeljivost i rat na Zemlji. Glavni junaci istražuju našu Galaksiju, otkrivaju nove svijetove, susreću se sa novim civilizacijama te šire mir i razumijevanje.

U galeriji pogledajte i ostala majice iz ponude

Photo: S.oliver

Komentari 0