Moda
1/58

Nose se prugice i ženstvene haljine

Zadnja večer ovosezonskog Dove Fashion.hr-a zatvorena je revijom Dove „Samo svoja“ by Aleksandra Dojčinović koja je protekla u pozitivnom ozračju i ovacijama publike.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell eNVy room

Popularni modni dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović na posebnoj pisti otvorili su zadnju večer šarolikom i veselom kolekcijom koja u pravom smislu priziva ljeto te opušteni i slobodni ljetni osjećaj.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell U novoj kolekciji prevladavaju dva lajt motiva – pruge i peplum koji zajedno čine razigranu i ženstvenu mješavinu. Upravo ono što u svojoj suštini modni brend eNVy room jest. Njihove žene su zavodljive i ženstvene, no one su i koketne i razigrane, modu ne shvaćaju klasično niti slijede stroga modna pravila.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Plava, narančasta, crvena, boja lavande čine paletu boja, a pred kraj je prezentirana i vjenčanica. Inspiracija nove kolekcije je mlada Brigitte Bardot zbog čega su manekenke imale i njenu prepoznatljivu frizuru.

HERA by Robert Sever

Uspješna suradnja brenda Hera i dizajnera Roberta Severa u sklopu projekta Fashion.hr Industrija nastavlja se i za sezonu proljeće/ljeto.

 | Autor:

Tražene „Severice“ pršte ljetnim bojama i garantiraju osvježenje svakog stylinga.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Igor Galaš

Kralj pletiva proljeće/ljeto vidi u bijeloj, crnoj i sivoj boji, a prevladavaju široki modeli koji tek decentno prate žensku liniju.

Sjajni materijali i Igorovo prepoznatljivo pletivo spajaju se s kožom. Dizajner izraženim volumenom ispod struka naglašava donji dio i manipulira ženskom siluetom.

Young@Squat

Uslijedili su gosti iz Slovenije koji su na pistu doveli mnoštvo uzoraka i boja. Animalni i pepita uzorak, cvijeće, perje, apstraktni motivi – sve to krasi kreacije Young@Squata.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Dizajneri su prezentirali šaroliku kolekciju za žene i muškarce, pri čemu je muški dio kolekcije smirenijeg kolorita.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Zoran Garevski

Još jedan slovenski gost prezentirao je također mješovitu kolekciju u kojoj prevladavaju crna, plava i bijela boja. Zoran se drži svog minimalizma i čistih linija, a prozirni materijali i izrezi na kreacijama daju dozu seksipila.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Dove „Samo svoja“ by Aleksandra Dojčinović

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Već tradicionalna Dove revija stvarnih žena, ovaj put je na pistu dovela poznate hrvatske modne urednice i novinarke koje su se izvrsno snašle u ulogama manekenki.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Naša poznata dizajnerica Aleksandra stoji za ženstvene i profinjene kreacije, a kolekcijom „Samo svoja“ upravo takvi komadi i prevladavaju. Haljine su kreirane posebno za urednice i novinarke, pri čemu se dizajnerica trudila spojiti svoj estetiku i stil pojedine „manekenke“.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Ovosezonski Dove Fashion.hr završio je s pozitivnom energijom, nasmijanim licima i ovacijama publike.

U galeriji detaljnije pogledajte kreacije hrvatskih i slovenskih dizajnera…

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0