Moda

Nogometaši u odijelima: Vida, Subašić i Srna kao JOOP! frajeri

Nakon kampanje za EURO2016, hrvatske nogometne zvijezde ponovno stale ispred objektiva u kampanji za jesen/ zimu

Hrvatski nogometni čarobnjaci, Domagoj Vida i Danijel Subašić te bivši kapetan nogometne reprezentacije, Darijo Srna, nakratko su se vratili manekenskoj karijeri kako bi stali ispred objektiva modnog fotografa Gorana Čižmešije u JOOP! odijelima iz kolekcije za jesen i zimu. Autentični JOOP! krojevi ističu sportska, istrenirana tijela naših nogometaša, uz istovremeni fokus na markantnu eleganciju. Vrhunska kvaliteta i udobnost po kojima je JOOP! poznat, idealni su za aktivne muškarce koji inzistiraju na maksimalnoj profinjenosti uz potpunu slobodu pokreta tijela.

 | Autor: arhiva arhiva
 
JOOP! outfiti iz svečane novogodišnje kolekcije stavljaju naglasak na krojeve odijela koja besprijekorno prate liniju tijela. Klasičan dizajn plavih hlača i bijele slim-fit košulje najbolja je podloga za kombinaciju s upečatljivim, ali minimalističkim detaljima. Duboka nijansa tamnoplave boje sakoa dobiva novu dimenziju pomoću sjajnog efekta u kombinaciji s decentnim teksturiziranim uzorkom na podstavi koja cijeli look podiže na novu razinu. Crni rever na plavoj podlozi izdvaja se rafiniranim dizajnom, a leptir-mašna izrađena od hit materijala sezone, baršuna, urbani je začin klasičnom svečanom odijelu.

 | Autor: arhiva arhiva
 
JOOP! outfite naših reprezentativaca potražite u Heraldi for men storeovima Arena Centar i Frankopanska 6, gdje vam stručno osoblje nudi i uslugu prilagodbe odijela vašim mjerama, kako bi se u potpunosti istaknula vrhunska elegancija JOOP! krojeva.

 | Autor: arhiva arhiva JOOP! za HNS sako, 3.400 kn

 | Autor: arhiva arhiva JOOP! za HNS košulja, 800 kn

 | Autor: arhiva arhiva JOOP! za HNS hlače, 1.450 kn

 | Autor: arhiva arhiva JOOP! za HNS leptir mašna, 600 kn

Photo: arhiva

Komentari 0