Moda

Nježan dodir: Jesen će u pravom rublju biti još ljepša

Priroda odijeva novo, šareno ruho. Krošnje drveća su oživjele, hladan vjetrić poigrava se s otpalim lišćem.

Svi se volimo igrati, kako mali tako i veliki, predstavnici kako jačeg, tako i nježnijeg spola, a zadovoljstvo koje to donosi je boja sreće koja nas preplavljuje.

Ovogodišnja će jesen biti obojena senzualnošću koja se skriva baš u svakoj ženi. Ženstvenost, elegancija i udobnost odražavaju se u rublju Lisca i Cheek by Lisca, koje možete kombinirati kako za poslovnu svakodnevnicu, opuštena popodneva ili specijalne večernje prigode. Kako biste se osjećali nježnije i mladenačkije, izaberite romantični print cvijeća, geometrijske uzorke ili srca. Izabrano moderno, udobno i zavodljivo rublje nježnim dodirom s vašim tijelom uljepšat će i najturobniji dan.

 | Autor: Lisca Lisca Kako bi se bolje osjećala u svojoj koži i radi podizanja samopouzdanja svaka bi žena ponekad trebala posegnuti po zavodljivom donjem rublju. Priuštite si model koji se još nije našao u vašoj garderobi, možda kakav zavodljiv halter ili grudnjak s prozirnom čipkom na košaricama i osjetite vibracije koje vam šalje brižno odabrani model.

 | Autor: Lisca Lisca Iskoristite jesensku prigodu i prilikom kupnje modela iz nove kolekcije jesen-zima 2016. rublja Lisca ili Cheek by Lisca osigurajte 20% popusta. Pogodnost vrijedi od 20. do uključujući 31. listopada 2016. u prodavaonicama Lisca i u e-shopu Lisca.

Photo: Lisca

Komentari 0