Moda

Nisu baš kopija adidasovih rasprodanih Wales Bonner sambica, ali su odlične leopard tenisice

Kad je početkom ove godine brend Wales Bonner u suradnji s adidasom napravio kolekciju "po narudžbi" u njoj se našlo i nekoliko modela tenisica. A kao što znamo, jedne od njih su doista iskočile i nastala je za njima prava pomama. Riječ je bila o Bonnerovoj interpretaciji Samba tenisica koje su uz inače iste detalje kao i drugi modeli - predimenzionirani izvrnuti jezik i bijelim koncem izvezene obrube, dobile leopard uzorak.

 | Autor: sneakerask.nl sneakerask.nl

Leopardaste sambice zasjenile su čak i svoje srebrne konkurentice iz kolekcije adidas x Wales Bonner, premda su u to vrijeme svi na velika zvona davali kako su metalik cipele najveći trend godine. Kako bilo, leopardice s plavim jezikom i detaljem na peti su se rasprodale dok kažeš keks, originale su oni koji su ih uspjeli uloviti preprodavali po nekoliko tisuća eura (!), a naravno da su se pojavili brojni plagijati na AliExpressu i sličnim stranicama. A čak su i oni koštali oko 100 eura!

Možda vas zanima Zara, Stradivarius, H&M, Bershka... Nema high street brenda koji nema leopard hlače ove jeseni Rubrika Moda Moda

Ukratko, ne samo da smo imali hit komad nego su leopardaste tenisice postale mračni predmet želja za koji neki nisu oklijevali dati sulude svote. I ne samo to! Jednostavno su nam približile ideju ovog uzorka na tenisicama. I sad nam se baš sviđaju leopard tenisice. Poput ovih...

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved; Kožne tenisice sa životinjskim motivom (55,99 eura)

Pronašli smo ih u Reservedovoj trgovini i sprijeda zapravo nimalo ne sliče adidasovim sambicama s uzorkom velike mačke. No zato straga... Doista se vidi da je poljski brend ponešto posudio od adidas x Wales Bonner modela, zar ne? 

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved; Kožne tenisice sa životinjskim motivom (55,99 eura) Ovaj bijeli dio obrubljen veliki šavovima koncem nam je već poznat. No, nema veze. Reserved leopardaste tenisice ipak nećemo proglasiti kopijom već komadom koji nam se baš sviđa (a nema ni onaj veliki na van presavinuti jezik koji je najupadljiviji na originalu). I Reservedov je model pristupačan, cijena je 55,99 eura. I ima ga na zalihama, u svim brojevima - očito je tek stigao. Dakle, slučaj je zaključen! 

Photo: Reserved

Komentari 0