Moda

Nismo završili s tenisicama: Želimo nove Reebokice!

Zaboravite na sve što ste do sada vidjeli, bez ovih rozih čupavih tenisica ne želimo provesti ni dan više...

Jao, što nam to tenisice rade ove godine? Praktički svaki sportski brend izbacio je svoju varijantu must-have modela koji nas tjera u minus na računu, a nakon Pumine Heart kolekcije mislili smo da ne može bolje. E pa, prevarili smo se, jer Reebok je upravo lansirao svoj IT model - i nekako nam se čini da ćemo morati pronaći još jedno mjesto u ormaru za novi par tenisica...

 | Autor: Reebok Reebok

Reebok Classic udružio je snage s brendom Local Heroes i zajednički su stvorili limitiranu kolekciju tenisica, rekreirajući tako ikonički NPC II model. Monokromatske tenisice u pastelno rozoj i ljubičastoj boji izrađene su od nekoliko različitih materijala, uključujući čupav ukras od imitacije krzna i kožni jezik tenisice. Također, uz tenisice dolazi i privjesak u obliku srca koji možete staviti i maknuti kada god poželite.

 | Autor: Reebok Reebok

Cijena Reebok Classic x Local Heroes NPC II tenisica je 99 dolara, a pronašli smo ih na localheroesstore.com i reebok.com stranicama. Za sada nema informacija hoće li ovaj model stići u naše trgovine, ali svakako ćemo nastaviti svoju potragu za njima!

 | Autor: Reebok Reebok Reebok Classic x Local Heroes NPC II

 | Autor: Reebok Reebok Reebok Classic x Local Heroes NPC II

 | Autor: Reebok Reebok

Photo: Reebok

Komentari 0