Moda

Nina Skočak poziva nas na svoj prvi buvljak na kojemu će poklanjati i razmjenjivati i svoje komade

  • Nina Skočak, osim po svojim uspjesima u europskoj politici, itekako je poznata i po svojim neobičnim i odvažnim modnim kombinacijama
  • Nina se najviše voli odijevati u vintage komade koje najčešće nabavlja u second hand dućanima i na buvljacima
  • Upravo takav, održivi način kupnje odjeće, Nina želi potaknuti i kod drugih pa nas sve poziva na buvljak koji je sama organizirala i na kojemu će poklanjati i razmjenjivati neke svoje komade
  • Pročitaj također: Nina Skočak zabavlja nas odvažnim vintage kombinacijama, ali i šalje važnu poruku održivog odijevanja

Influencericu Ninu Skočak već godinama poznajemo kao djevojku odvažnog, vintage stila koja se ne boji kombinirati naizgled nespojive komade. Osim što su njene modne kombinacije zanimljive izgledom, posebnu im osobnost daje i to što su uglavnom načinjene od komada koji su zaista vintage, a nabavljeni su u second hand dućanima te na buvljacima. 

S obzirom na to da Nina zaista voli nabavljati odjeću na takvim mjestima te da, u svojim politikama koje predstavlja Europskom parlamentu, zagovara održivu, sporu modu, ove subote, 25. svibnja održat će svoj prvi buvljak na kojemu će pokloniti i razmijeniti neke svoje komade. 

Ovaj će se buvljak održati u prostoru caffe bara Filteraj na adresi Vlaška 10 u Zagrebu, a počet će u 11 sati i trajati do 15 sati. Osim njenih komada, posjetitelji će na ovom buvljaku moći kupiti i odjeću, obuću i modne dodatke drugih posjetitelja koje je Nina pozvala da također sudjeluju i jave se ako i oni žele biti dio cijele ove priče.

 | Autor: Instagram @ninaskocak Instagram @ninaskocak Foto: Instagram @ninaskocak

Uz razgledavanje i kupnju novih starih krpica, Nina će s posjetiteljima popiti kavu i porazgovarati o održivoj modi i tome što Europska unija i njena GenZ lista mogu učiniti po tom pitanju. 

"Donesite svoju odjeću koju više ne nosite i želite proslijediti dalje, kupite stari novi komad... ili samo dođite na upoznavanje i ugodan razgovor", poručuje Nina. 

Photo: Instagram @ninaskocak

Komentari 0