Moda

Nina riskirala modnom kombinacijom - i nije pogriješila! Pronašle smo slične modele

  • Popularna pjevačica obožava nositi odijela
  • Osim onih u boji, ovaj put oduševila je kombinacijom s istim uzorcima - odijelo, sako i hlače te košulja ispunjeni su sitnm monokromatskim šesterokutima
  • Nekoliko sličnih modela pronašle smo u trgovinama pa i ti možeš smisliti svoj outfit u neobičnim uzorcima

Nina Badrić ove sezone obožava odijela, a koje god odabere - potpuno nas oduševi. Viđali smo je u raznim odijelima u boji - žuto, ružičasto, narančasto, karirano ili sa šljkoicama - Nina ih ima sva. Sada se ova estradna diva odlučila na još jedno i to u zanimljivoj kombinaciji.

Popularna je pjevačica prošetala isti uzorak i boje od glave do pete. Iako je Nina odabrala neobičan i hrabar spoj, nije pogriješila. Kombinirala je hlače, sako i košulju u istome uzorku sitnih, gusto raspoređenih šesterokuta.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Nina Badrić

Popularne točkice i karirani uzorak Nina je zamijenila novim trendom uzorka pčelinjih saća, a mi smo se u njega zaljubili!

Možda vas zanima Slavne Hrvatice obožavaju odijela u boji! Saznale smo gdje ih kupiti i uz što kombinirati Rubrika Moda Moda

Monokromatsko crno-bijelo odijelo spojila je s neobičnim sandalama s crnim i bijelim detaljima te narančastom trakicom za vezanje. Njezin su odabir pohvalile i kolegice Žanamari Perčić i Ivana Husar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Nina Badric Official (@badrich) am

"Top topova!", komentirala je Husar, a oduševljeni su bili i ostali pratitelji. 

Možda vas zanima Nina Badrić u trendi haljini za 14.000 kuna - mi smo pronašli 9 puno povoljnijih modela Rubrika Moda Moda

Odijelo je iz kolekcije srpskog dizajnera, modela i voditelja Boška Jakovljevića, koji radi za brend Martini Vesto, a Ninu i njega veže i prijateljstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von bosko jakovljevic (@brobos1) am

Oduševljene Nininom kombinacijom, pretražile smo ponudu high street trgovina u potrazi za sličnim komadima.

Iako je ove komade teško kopirati, a još teže zamijeniti, pronašle smo nekoliko točkastih i kariranih koji bi te mogli inspirirati da se i sama odvažiš na sličnu kombinaciju poput Ninine.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (139,90 kn), Bershka (129,90 kn), Stradivarius (199,90 kn)

S lijeva na desno: Zara (139,90 kn), Bershka (129,90 kn), Stradivarius (199,90 kn)

 

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0