Moda 11. srpnja 2013.

Nina Badrić za nastup bira šarenu haljinu

Grgo Jelavic/PIXSELL.

U srijedu 10. srpnja otvorene su 64. Dubrovačke ljetne igre, a čast pjevanja pred dubrovačkom publikom nakon otvorenja pripala je Nini Badrić, a odlično raspoložena pjevačica uživala je u svakom trenutku nastupa i strpljivo se slikala s obožavateljima.

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL Otvorenje, kao i koncert koji je uslijedio nakon njega, privukao je veliki broj posjetitelja tako da je cjelokupni Stradun bio ispunjen domaćim, ali i stranim gostima. Nina Badrić je za ovaj nastup odabrala pravu ljetnu maksi haljinu koja pozornost plijeni kako svojih uzorkom tako i s neobičnim gornjim dijelom.

Naime, gornji dio haljine s dubljim dekolteom, sastoji se od dva dijela zbog čega je ovom stylingu dodana ljetna razigrana nota. Kolorit kreacije je zanimljiv. Bijela haljina ukrašena je plavim, tirkiznim i ljubičastim „namazima“ boje, a prevladava motiv prugica.

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL Na Nini je bilo vidljivo da se izvrsno zabavlja, ali i osjeća samouvjereno i sigurno u maksi haljini. Ovaj kroj odlično stoji pjevačici jer pozornost usmjerava na njene grudi i ističe ih kao adut, a lepršavi donji dio ne prati izravno liniju. Odličan odabir haljine za ljetni koncert na otvorenom.

Posebno nam se sviđa što je pjevačica u prvi plan stavila ovu lijepu haljinu te je odabrala minimalni nakit, a on je tek mali prsten. Uz ovako upadljivu haljinu statement komadi jednostavno ne pristaju. Zamjerka ide sjajnim cipelama koje su stilski malo preglamurozne za ovu vrstu haljine.

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL No, uz prirodan make up i kosu stavljenu u jednu stranu, Nina je odisala ljetom, vedrinom i samopouzdanjem, a kad jedan styling to postigne, onda znamo da je pun pogodak.

U galeriji detaljnije pogledajte Ninin styling za dubrovački nastup...

Komentari 0