Moda

Nina Badrić poigrala se zanimljivim spojem boja, a styling je začinima cipelama s mašnom

Koliko je ovo odvažna modna kombinacija - bila je naša prva pomisao na posljednju fotografiju koju je pjevačica Nina Badrić objavila na svom Instagramu. Inače nam se veoma sviđa stil Nine Badrić, a u posljednje vrijeme odlučuje se za "riskantnije modne izbore". Pjevačica se fotografirala u ogledalu lifta, (snimila je "liftušu", kako kaže), a spoj boja u njezinoj modnoj kombinaciji nije nešto što viđamo svakodnevno, ali izgleda veoma dobro. Ipak, ako si ljubiteljica neutralnijih nijansi i stila tihog luksuza, ovo neće biti "tvoja šalica čaja", da citiramo Engleze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je odjenula odijelo kraljevsko plave boje koja dugo nije bila u modi, s obzirom na to da su u posljednje vrijeme popularniji komadi u svijetlijim nijansama (poput svijetlo plave boje). I iako ovako jarku boju dugo nismo vidjeli na odjelima, dobar je izbor kada želimo biti primjećeni. Nina je cijelu kombinaciju, koja je na prvi pogled klasična, dodatno začinila zanimljivim detaljem - dugim kaputom u narančastoj boji. Ovaj komad je veoma odvažan, a kombiniranjem ovih boja rekli bismo da je Nina izišla iz svoje sigurne zone. Ne viđamo tako često ove dvije boje zajedno pa smo zaboravili kako se dobro slažu. 

Nina je s ovom modnom kombinacijom postigla color blocking s obzirom na to da je spojila "blokove" dviju boja koje se nalaze na različitim stranama u spektru boja, a pritom su lijepo sljubljuju. Kako bi kombinacija bila još zanimljivija, Nina je na nju dodala modne detalje u srebrnoj boji. Naime clutch torbica koju je Nina imala u ruci prepuna je srebrnih šljokica, a na ušima je imala velike, okrugle naušnice sa srebrnim kamenjem. Pjevačica je u ovoj modnoj kombinaciji nastupila u Zadru, a nismo mogli ne primijetiti njezine plave štikle brenda Mach & Mach koje na vrhu imaju veliku mašnu u srebrnoj boji napravljenu od kamenčića.

Mango sandale Možda vas zanima Mango na sniženju ima natikače koje podsjećaju na popularni Mach & Mach model! Rubrika Moda Moda

Odijelo u istoj plavoj nijansi smo pronašli u Zari, cijena sakoa je 55,95 eura i ima zanimljive detalje na prsima koje stvaraju usku siluetu i naglašavaju stuk za ženstveniji izgled. Hlače koštaju 39,95 eura, i klasični su model poslovnih hlača srednje visokog struka koje sežu do stopala. Ako ovoga proljeća želiš plijeniti poglede, u ovoj boji odijela to ćeš i uspjeti.

Foto: Zara, sako u kraljevsko plavoj boji | Autor: Foto: Zara, sako u kraljevsko plavoj boji Foto: Zara, hlače u kraljevsko plavoj boji | Autor: Foto: Zara, hlače u kraljevsko plavoj boji

Rekli bismo da je Nina u posljednje vrijeme velika ljubiteljica kraljevske nijanse plave s obzirom na to da je prije dva dana objavila video podrške Baby Lasagni u haljini jednake nijanse. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

  

 

Photo: Instagram @badrich

Komentari 0