Moda

Nina Badrić je pronašla svoju idealnu haljinu za posebne prilike

Pjevačica je na Instagramu podijelila fotografiju s vjenčanja Ane Ivanović, a haljina koju je nosila izgledala nam je poznato...

Nina Badrić bila je zadužena za glazbu na vjenčanju tenisačice Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera, koje se ovog tjedna održalo u Veneciji. Za tu priliku, pjevačica je odabrala bijelu haljinu s naramenicama i čipkastim detaljima na dekolteu, a izgleda da je Nina pronašla svoju idealnu toaletu za svečane prilike.

 

Naime, ovo joj nije prvi put da je obukla ovu haljinu - u njoj je proslavila i svoj rođendan, koji je bio prošli vikend.

 

#keepcalmitsmybirthday 😜😜😜✌🏻️🙌🏻🙌🏻😂🎂 #ninabadric #daniigodine❤

Fotografiju objavljuje Nina Badric Official (@badrich)

Moramo priznati da je osvježavajuće vidjeti da i slavni 'recikliraju' svoju odjeću, a i same znate kako je kad se zaljubite u neki odjevni komad i jednostavno ga ne možete prestati nositi.

Kako se sutradan održalo još jedno vjenčanje, ono crkveno, Nina je uz sebe imala još dodatan outfit u kojeg se presvukla na brodu. Radi se o raskošnoj crnoj haljini s detaljima poput riblje ljuske i dugačkim šlepom od tila, koju potpisuje naš dizajner Juraj Zigman.

 

@zigman_official ❤️❤️❤️❤️❤️ #thankyouforyoursupport #dresstoimpress 🙏🏻🙌🏻👰🏻🎤👑❤️

Fotografiju objavljuje Nina Badric Official (@badrich)

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0