Moda

Nikolina Pišek i ljeti nosi tenisice na petu

Poznata voditeljica Nikolina Pišek ljetuje u društvu svog dečka Vidoja na Hvaru, a umjesto da uskoči u lagane ljetne cipele, voditeljica ne izlazi iz tenisica na petu.

Ovaj neobični modni dodatak je prije dvije sezone podigao puno prašine. Dok su jedni oduševljeno kupovali tenisice na petu, drugi su se zgražavali kako netko može nositi tako 'ružne' cipele. Kojoj god strani pripadali, ne može se zanijekati da su tenisice na petu bile trend koji je kod nas stigao s malim zakašnjenjem, no svejedno je oduševio trendseterice.

 | Autor: Dalibor Urukalović /PIXSELL Dalibor Urukalović /PIXSELL Nikolina je poznata po tome da voli slijediti trendove, tako da su se tenisice na petu našle i u njenom cipelaru. Za šetnju rivom odabrala je kratke hlačice, prozirnu crveno-bijelu tuniku ispod koje se nadzirao gornji dio kupaćeg kostima te veliku torbu koju je nosila na poštarski način. Pravi ljetni styling, sve dok ne pogledamo prema dolje. Nikolina je odabrala bijele čarape i smeđe tenisice na petu koje je očigledno sparila s torbom.

 | Autor: Dalibor Urukalović /PIXSELL Dalibor Urukalović /PIXSELL Lijepo je kombinirati stvari koje na prvu ne idu zajedno, no i tu je dobro držati se nekih pravila, a jedan od njih je prigoda. Prozirna tunika ispod koje se nadzire Nikolinim badić navješćuje da voditeljica planira otići na plažu. S druge strane tenisice na petu asociraju nas na proljetnu/jesensku šetnju. Ljetne platforme ili slatke sandale s remenčićima izvrsno bi nadopunile ovaj ljetni look.

U galeriji detaljnije pogledajte Nikolinin styling...

Photo: Dalibor Urukalović /PIXSELL

Komentari 0