Moda
Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR 1/14 Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR

Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR

Najpoznatiji modni dizajneri,, među rekordnim brojem prijavljenih, izabrali su modele za nadolazeće revije.

Bipa Fashion.hr održat će se od 11. do 15. listopada u Paviljonu 5 Zagrebačkog Velesajma. U subotu, u kinu Europa održan je casting za izbor modela koji će prošetati pistom i postati dio najveće modne manifestacije u regiji. Popularni hrvatski dizajneri tako su među više od 200 mladića i djevojaka izabrali svoje favorite, a među prijavljenima se našlo mnoštvo poznatih imena iz svijeta manekenstva, ali i nekoliko novih lica koja će tek osvojiti svijet mode.

 | Autor: arhiva arhiva Robert Sever i Slobodan Velicki

I ove sezone BIPA FASHION.HR će predstaviti najbolje od hrvatske mode pa će tako u pet dana ove modne priče svoje kolekcije pokazati eNVy room, Robert Sever, ELFS, Ivica Skoko, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Anamaria Ricov, Martina Budek, Krie Design, Marina Design u suradnji s brendom Ruke, Gala Marija Vrbanić, Morana Krklec i Ana Bogdan.

 | Autor: arhiva arhiva Kristina Burja sa suradnicom

Prvi put na pisti BIPA FASHION.HR-a nastupit će i dobitnik prestižne nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll, koji se bira 1. listopada na najvećem natjecanju za mlade talente Portanova Fashion Incubator u Osijeku. Uz uzbudljive modne revije, posjetitelji će imati priliku doživjeti ovu modnu priču na najrazličitije načine pa će tako prvi put biti predstavljen i FASHION.HR Community Wall, a za vrijeme najvažnijeg modnog tjedna u sezoni lansirat će se i Viber Chat te personalizirani stickeri koje je za FASHION.HR osmislila umjetnica Boo Boo Tannenbaum.

Photo: arhiva

Komentari 0